Αποφάσεις της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής κατά το έτος 2022

Πίσω στις Αποφάσεις
Αρχική

/

Ενημέρωση

/

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

/

Αποφάσεις της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής κατά το έτος 2022

19 Δεκεμβρίου 2022

Αναλυτικά οι αποφάσεις ανά συνεδρίαση

1η διά τηλεδιάσκεψης τακτική συνεδρίαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής την Παρασκευή 28/01/2022


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ (ΛΗΨΗ)


ΑΠΟΦΑΣΗ 1 (ΛΗΨΗ)

Εκλογή Αντιπροέδρου Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για τα έτη 2022-2023


ΑΠΟΦΑΣΗ 2 (ΛΗΨΗ)

Παράταση λειτουργίας μουσικών οργάνων Κ&Ν ΓΚΟΓΚΟΥ Ο.Ε., για το κατάστημα "ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ", στην οδό Λεχόβου αρ. 8 στη Δημοτική Ενότητα Συκεών, για το έτος 2022.


ΑΠΟΦΑΣΗ 3 (ΛΗΨΗ)

Παράταση λειτουργίας μουσικών οργάνων της κ. ΓΚΑΓΚΑΝΑ ΕΙΡΗΝΗΣ, για το κατάστημα "ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ", στην οδό Βουλγαροκτόνου αρ. 2 στη Δημοτική Ενότητα Νεάπολης.


ΑΠΟΦΑΣΗ 4 (ΛΗΨΗ)

Παράταση λειτουργίας μουσικών οργάνων του κ. ΣΠΥΡΙΑΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ , για το κατάστημα "ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ", στην οδό Στρ. Σαράφη αρ. 2 στη Δημοτική Ενότητα Νεάπολης.


ΑΠΟΦΑΣΗ 5 (ΛΗΨΗ)

Παράταση λειτουργίας μουσικών οργάνων της εταιρείας " Χ.Χ. ΚΡΕΑΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ & ΣΙΑ Ε.Ε" για το κατάστημα "ΣΝΑΚ - ΜΠΑΡ - ΟΒΕΛΙΣΤΗΡΙΟ", στην οδό Ελ. Βενιζέλου 56-58 στη Δημοτική Ενότητα Νεάπολης.


ΑΠΟΦΑΣΗ 6 (ΛΗΨΗ)

Παραχώρηση χώρου στάθμευσης αναπηρικού αυτοκινήτου στο οδόστρωμα επί της οδού Υδροφόρου Παπαγεωργίου αρ. 40, στη Δημοτική Ενότητα Νεάπολης


ΑΠΟΦΑΣΗ 7 (ΛΗΨΗ)

Εξέταση αιτήματος κ. ΜΠΑΤΣΙΟΥ ΙΩΑΝΝΑΣ για την έγκριση υποβιβασμού στάθμης του πεζοδρομίου επί της οδού Βουλγαροκτόνου, αρ. 19, στη Δημοτική Ενότητα Νεάπολης, προκειμένου να διευκολυνθεί η ΕΙΣΟΔΟΣ - ΕΞΟΔΟΣ, σε ισόγεια θέση στάθμευσης.


ΑΠΟΦΑΣΗ 8 (ΛΗΨΗ)

Γνωμοδότηση σχετικά με την κοπή τριών δένδρων (ακακιών), τα οποία φύονται στο πεζοδρόμιο επί της οδού Λαχανά αρ. 34, στη Δημοτική Ενότητα Συκεών.


ΑΠΟΦΑΣΗ 9 (ΛΗΨΗ)

Γνωμοδότηση για την παραχώρηση χώρου στάθμευσης αναπηρικού αυτοκινήτου στο οδόστρωμα επί της οδού Γρ. Λαμπράκη έναντι του ο.α. 23 πριν τη συμβολή της με την οδό 25ης Μαρτίου, στη Δημοτική Ενότητα Συκεών.


ΑΠΟΦΑΣΗ 10 (ΛΗΨΗ)

Γνωμοδότηση για λήψη προσωρινών κυκλοφοριακών μέτρων στην οδό Αγ. Δημητρίου αρ. 28, στη Δημοτική Ενότητα Συκεών.


2η διά περιφοράς τακτική συνεδρίαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής την Παρασκευή 25/02/2022


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ (ΛΗΨΗ)


ΑΠΟΦΑΣΗ 11 (ΛΗΨΗ)

Στοιχεία για τη σύνταξη έκθεσης πεπραγμένων της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για το έτος 2021.


ΑΠΟΦΑΣΗ 12 (ΛΗΨΗ)

Συζήτηση και λήψη απόφασης για την παράταση λειτουργίας μουσικών οργάνων της κ. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ για το κατάστημά της " ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΓΕΥΜΑΤΩΝ & ΠΟΤΩΝ ΑΠΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ - ΚΑΦΕ-ΜΠΑΡ", στην οδό Κουντουριώτη αρ.4, στη Δημοτική Ενότητα Νεάπολης.


ΑΠΟΦΑΣΗ 13 (ΛΗΨΗ)

Συζήτηση και λήψη απόφασης για την παράταση λειτουργίας μουσικών οργάνων της εταιρείας " Α. ΚΟΝΤΟΥΛΗΣ Ε.Ε", για το κατάστημά της " ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ - ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ", στην οδό Λεωφόρο Γ. Παπανικολάου αρ.29Γ, στη Δημοτική Ενότητα Πεύκων.


ΑΠΟΦΑΣΗ 14 (ΛΗΨΗ)

Συζήτηση και λήψη απόφασης για την παράταση λειτουργίας μουσικών οργάνων της εταιρείας "ΓΟΥΛΑ ΜΑΡΙΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ (4all-4coffee)", για το κατάστημά "ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ - ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ", στην οδό Λεωφόρο Γ. Παπανικολάου αρ. 57, στη Δημοτική Ενότητα Πεύκων.


ΑΠΟΦΑΣΗ 15 (ΛΗΨΗ)

Συζήτηση και λήψη απόφασης για την παράταση λειτουργίας μουσικών οργάνων της κ. ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗΣ, για το κατάστημα "ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ - ΜΠΑΡ", στην οδό Λεωφόρο Γ. Παπανικολάου αρ. 60, στη Δημοτική Ενότητα Πεύκων.


3η διά τηλεδιάσκεψης τακτική συνεδρίαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής την Τετάρτη 09/03/2022


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ (ΛΗΨΗ)


ΑΠΟΦΑΣΗ 16 (ΛΗΨΗ)

Γνωμοδότηση για την παραχώρηση χώρου στάθμευσης αναπηρικού αυτοκινήτου στο οδόστρωμα επί της οδού Μαδύτου 75, στη Δημοτική Ενότητα Νεάπολης

(Απόφαση 7-2022 Συμβουλίου Κοινότητας Νεάπολης)


ΑΠΟΦΑΣΗ 17 (ΛΗΨΗ)

Γνωμοδότηση για την παραχώρηση χώρου στάθμευσης αναπηρικού αυτοκινήτου στο οδόστρωμα επί της οδού Αθανασίου Διάκου 11 στη Δημοτική Ενότητα Νεάπολης

(Απόφαση 8-2022 Συμβουλίου Κοινότητας Νεάπολης)


ΑΠΟΦΑΣΗ 18 (ΛΗΨΗ)

Συζήτηση και λήψη απόφασης για την παράταση ωραρίου λειτουργίας μουσικών οργάνων της εταιρείας "ΦΕΡΕ ΦΕΡΕ Ε. Ε", για το κατάστημα "ΟΥΖΕΡΙ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ - ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ", στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου αρ. 115, στη Δημοτική Ενότητα Νεάπολης.

(Απόφαση 9-2022 Συμβουλίου Κοινότητας Νεάπολης)


ΑΠΟΦΑΣΗ 19 (ΛΗΨΗ)

Συζήτηση και λήψη απόφασης για την παράταση ωραρίου λειτουργίας μουσικών οργάνων της εταιρείας " ΦΑΡΜΑ Ε.Ε.", για το κατάστημα "ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ", στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου αρ. 27, στη Δημοτική Ενότητα Νεάπολης.

(Απόφαση 10-2022 Συμβουλίου Κοινότητας Νεάπολης)


ΑΠΟΦΑΣΗ 20 (ΛΗΨΗ)

Συζήτηση και λήψη απόφασης για την παράταση ωραρίου λειτουργίας μουσικών οργάνων της εταιρείας " ΑΝΤΑΒΑΛΗΣ ΑΒΡΑΑΜ και ΣΙΑ Ε.Ε.", για το κατάστημα " ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ", στην οδό Λεωφόρος Όχι αρ. 5, στη Δημοτική Ενότητα Αγίου Παύλου.

(Απόφαση 2-2022 Συμβουλίου Κοινότητας Αγίου Παύλου)


ΑΠΟΦΑΣΗ 21 (ΛΗΨΗ)

Γνωμοδότηση για τη διακοπή κυκλοφορίας σε οδούς του Δήμου Νεάπολης - Συκεών, για πραγματοποίηση εκδηλώσεων, για το έτος 2022


ΑΠΟΦΑΣΗ 22 (ΛΗΨΗ)

Γνωμοδότηση για την έγκριση κοπής δέντρων και κατεδάφισης κτισμάτων & αποθηκών για την εφαρμογή του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου, που αφορά χώρου σχολείου στην οδό Μποσνάκη, στη Δημοτική Ενότητα Συκεών.

(Απόφαση 4-2022 Συμβουλίου Κοινότητας Συκεών)


ΑΠΟΦΑΣΗ 23 (ΛΗΨΗ)

Συζήτηση και ΄ληψη απόφασης για την παράταση λειτουργίας μουσικών οργάνων της εταιρείας "ΔΡΟΣΙΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ", για το κατάστημα "ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ", στην οδό Μεσολογγίου αρ. 42, στη Δημοτική Ενότητα Συκεών.

(Απόφαση 5-2022 Συμβουλίου Κοινότητας Συκεών)


ΑΠΟΦΑΣΗ 24 (ΛΗΨΗ)

Συζήτηση και λήψη απόφασης για την παράταση λειτουργίας μουσικών οργάνων της εταιρείας " ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΗΣ Ι. - ΜΑΝΤΑΤΖΗΣ Π. Ε.Ε.", για το κατάστημα " ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ", στην οδό Μεσολογγίου αρ. 44, στη Δημοτική Ενότητα Συκεών.

(Απόφαση 6-2022 Συμβουλίου Κοινότητας Συκεών)


4η διά τηλεδιάσκεψης τακτική συνεδρίαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής τη Μ. Τρίτη 19/04/2022


ΑΠΟΦΑΣΗ 25 (ΛΗΨΗ)

Γνωμοδότηση για την παραχώρηση χώρου στάθμευσης αναπηρικού οχήματος στο οδόστρωμα επί της οδού Ελ. Βενιζέλου αρ.60 στη Δ.Ε. Νεάπολης


ΑΠΟΦΑΣΗ 26 (ΛΗΨΗ)

Γνωμοδότηση για την παραχώρηση χώρου στάθμευσης αναπηρικού οχήματος στο οδόστρωμα επί της οδού Αθανασίου Διάκου αρ.41 στη Δ.Ε. Νεάπολης


ΑΠΟΦΑΣΗ 27 (ΛΗΨΗ)

Γνωμοδότηση για την παραχώρηση κατά παρέκκλιση χώρου στάθμευσης αναπηρικού οχήματος στο οδόστρωμα επί της οδού Φιλιατών έναντι 19 στη Δ.Ε. Αγίου Παύλου.


ΑΠΟΦΑΣΗ 28 (ΛΗΨΗ)

Γνωμοδότηση για την παραχώρηση χώρου στάθμευσης αναπηρικού οχήματος στο οδόστρωμα επί της οδού Κορυτσάς αρ.1 στη Δ.Ε. Αγίου Παύλου


ΑΠΟΦΑΣΗ 29 (ΛΗΨΗ)

Γνωμοδότηση για την παραχώρηση χώρου στάθμευσης αναπηρικού οχήματος στο οδόστρωμα επί της οδού Ναυπάκτου αρ.1 στη Δ.Ε. Συκεών


ΑΠΟΦΑΣΗ 30 (ΛΗΨΗ)

Γνωμοδότηση σχετικά με την κοπή ενός (1) δένδρου (πεύκου), το οποίο φύεται σε οικόπεδο ιδιοκτησίας του Δήμου, επί της οδού Καστοριάς αρ.36, στη Δ.Ε. Συκεών.


ΑΠΟΦΑΣΗ 31 (ΛΗΨΗ)

Συζήτηση και λήψη απόφασης για την παράταση ωραρίου λειτουργίας μουσικών οργάνων του κ. Μπάμα Κωνσταντίνου του Χρήστου, για το κατάστημα " ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ - ΜΠΑΡ", στην οδό Επταπυργίου αρ. 82Β, στη Δ.Ε. Συκεών.


ΑΠΟΦΑΣΗ 32 (ΛΗΨΗ)

Συζήτηση και λήψη απόφασης για την παράταση ωραρίου λειτουργίας μουσικών οργάνων της εταιρείας "ΕΣΤΙΑΣΗ ΠΕΥΚΑ Ο.Ε. , για το κατάστημα " ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ - ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ", στην οδό Λεωφόρο Γ. Παπανικολάου αρ. 64, στη Δ.Ε. Πεύκων.


ΑΠΟΦΑΣΗ 33 (ΛΗΨΗ)

Γνωμοδότηση για την εξέταση αιτήματος του δημότη κ. ΑΦΑΤΙΔΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ για τοποθέτηση οριοδείκτη (κολωνάκι) πλαστικό κυλινδρικό ή πλαστικού κώνου για την απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης επί της οδού ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ αρ. 2, στη Δημοτική Ενότητα Πεύκων( τοποθέτησή του ΔΕΞΙΑ της νομίμου υφισταμένης (Αριθμός Άδειας Εισόδου - Εξόδου 18666/22) ράμπας εισόδου - εξόδου από τον ιδιωτικό χώρο στάθμευσης επί της οδού ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ αρ. 2 στη Δ.Ε. Πεύκων και σε συνολικό μήκος απόστασης του πλαστικού οριοδείκτη τουλάχιστον 1,00 μέτρα δεξιά από την ράμπα και σε απόσταση από το κράσπεδο ) που ορίζεται από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Νεάπολης - Συκεών.


ΑΠΟΦΑΣΗ 34 (ΛΗΨΗ)

Συζήτηση και λήψη απόφασης για την παράταση ωραρίου λειτουργίας μουσικών οργάνων της εταιρείας "ΩΚΕΑΝΟΣ Ι.Κ.Ε.. , για το κατάστημα "ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ - ΠΙΣΙΝΑ", στην περιοχή του πρώην Στρατοπέδου Στρεμπενιώτη, στη Δ.Ε. Νεάπολης.


ΑΠΟΦΑΣΗ 35 (ΛΗΨΗ)

Συζήτηση και λήψη απόφασης για την παράταση λειτουργίας μουσικών οργάνων του κ. ΑΤΜΑΤΖΙΔΗ ΕΥΘΥΜΙΟΥ, για το κατάστημα "ΟΒΕΛΙΣΤΗΡΙΟ", στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου αρ. 113, στη Δημοτική Ενότητα Νεάπολης.


ΑΠΟΦΑΣΗ 36 (ΛΗΨΗ)

Συζήτηση και λήψη απόφασης για την παράταση λειτουργίας μουσικών οργάνων του κ. ΓΚΟΥΖΙΟΥΡΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ, για τα κατάστημα " ΚΑΦΕΝΕΙΟ", στην οδό Ίμβρου αρ. 30, στη Δημοτική Ενότητα Νεάπολης.


ΑΠΟΦΑΣΗ 37 (ΛΗΨΗ)

Συζήτηση και λήψη απόφασης για την παράταση λειτουργίας μουσικών οργάνων του κ. KASA TRISTAN του SELIN, για το κατάστημα "ΚΑΦΕΝΕΙΟ", στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου αρ. 30, στη Δημοτική Ενότητα Νεάπολης


ΑΠΟΦΑΣΗ 38 (ΛΗΨΗ)

Συζήτηση και λήψη απόφασης για την παράταση λειτουργίας μουσικών οργάνων του κ. ΤΣΙΓΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΓΥΡΙΟΥ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ για το κατάστημα "ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ", εντός του Δημοτικού πάρκου Δαβάκη, στη Δημοτική Ενότητα Νεάπολης.


5η διά περιφοράς τακτική συνεδρίαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής τη Δευτέρα 09/05/2022


ΑΠΟΦΑΣΗ 39 (ΛΗΨΗ)

Συζήτηση και λήψη απόφασης για την παράταση λειτουργίας μουσικών οργάνων της εταιρείας "PALMERA GARDEN BAR ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.", με νόμιμο εκπρόσωπο τον κ. Ραπτίδη Χαράλαμπο, για το κατάστημα " ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ", στην οδό Λαγκαδά αρ. 162, στη Δημοτική Ενότητα Νεάπολης.


ΑΠΟΦΑΣΗ 40 (ΛΗΨΗ)

Συζήτηση και λήψη απόφασης για την παράταση λειτουργίας μουσικών οργάνων του κ. ΒΟΥΡΓΟΥΝΤΖΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, για το κατάστημα " ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ - ΤΑΒΕΡΝΑ", στην οδό Πελοποννήσου αρ. 4, στη Δημοτική Ενότητα Αγίου Παύλου.


6η διά τηλεδιάσκεψης τακτική συνεδρίαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής την Τρίτη 31/05/2022


ΑΠΟΦΑΣΗ 41 (ΛΗΨΗ)

Γνωμοδότηση για την παραχώρηση χώρου στάθμευσης αναπηρικού αυτοκινήτου στο οδόστρωμα επί της οδού Αναλήψεως, αρ. 13, στη Δημοτική Ενότητα Πεύκων.


ΑΠΟΦΑΣΗ 42 (ΛΗΨΗ)

Γνωμοδότηση για την παραχώρηση χώρου στάθμευσης αναπηρικού αυτοκινήτου στο οδόστρωμα επί της οδού Αγίων Θεοδώρων αρ. 12, στη Δημοτική Ενότητα Συκεών.


ΑΠΟΦΑΣΗ 43 (ΛΗΨΗ)

Γνωμοδότηση για την παρεμπόδιση της κυκλοφορίας επί της οδού Σουλίου αρ. 5, στη Δημοτική Ενότητα Αγίου Παύλου, μετά από κατασκευή εξώστη.


ΑΠΟΦΑΣΗ 44 (ΛΗΨΗ)

Γνωμοδότηση για την εξέταση αιτήματος του δημότη κ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΜΙΧΑΗΛ για τοποθέτηση οριοδεικτών (κολωνάκια) πλαστικών κυλινδρικών ή πλαστικών κώνων για την απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης επί της οδού ΜΗΔΕΙΑΣ 1 στην Δ.Ε. ΝΕΑΠΟΛΗΣ (τοποθέτηση τους ΔΕΞΙΑ της νομίμου υφιστάμενης (ΑΔΣ 4208/2022) ράμπας εισόδου - εξόδου από τον ιδιωτικό χώρο στάθμευσης επί της οδού ΜΗΔΕΙΑΣ 1 στην Δ.Ε. ΝΕΑΠΟΛΗΣ και σε συνολικό μήκος κυκλικού τόξου απόστασης 4,00 μέτρων δεξιά από την ράμπα σε συναρμογή με την λωρίδα στάθμευσης και σε απόσταση από το κράσπεδο που ορίζεται από την Τ.Υ.


ΑΠΟΦΑΣΗ 45 (ΛΗΨΗ)

Γνωμοδότηση για λήψη προσωρινής & περιοδικής & ολιγόωρης εντός τρίμηνης προθεσμίας απαγόρευσης στάθμευσης στην μία πλευρά των οδών Βασ. Κωνσταντίνου και Μιχαήλ Καραολή στη ΔΕ Νέαπολης για τις ανάγκες εκτέλεσης ιδιωτικού έργου σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 379570/23.03.22 Οικοδομική Άδεια.


7η τακτική συνεδρίαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής την Τρίτη 21/06/2022


ΑΠΟΦΑΣΗ 46 (ΛΗΨΗ)

Διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων στις οδούς του Δήμου Νεάπολης - Συκεών στα πλαίσια του εργου: " Συντηρήσεις και επισκευές φθορών ασφαλτικών οδοστρωμάτων Δήμου Νεάπολης - Συκεών" , Αμ. 01-2021


ΑΠΟΦΑΣΗ 47 (ΛΗΨΗ)

Συζήτηση και λήψη απόφασης για την παράταση ωραρίου λειτουργίας μουσικών οργάνων του κ. ΓΙΑΚΟΥΛΑ ΦΩΤΙΟΥ, για το κατάστημα " ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ - ΜΠΑΡ", στην Λεωφόρο Γ. Παπανικολάου αρ. 89, στη Δημοτική Ενότητα Πεύκων.


ΑΠΟΦΑΣΗ 48 (ΛΗΨΗ)

Γνωμοδότηση για την επανεπιβολή της ρυμοτομικής απαλλοτρίωσης επί κοινόχρηστου χώρου, στη συμβολή των οδών Ομήρου και Ανθέων, στη Δημοτική Ενότητα Συκεών.


8η διά τηλεδιάσκεψης τακτική συνεδρίαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής την Τρίτη 02/08/2022


ΑΠΟΦΑΣΗ 49 (ΛΗΨΗ)

Παράταση ωραρίου λειτουργίας μουσικών οργάνων της εταιρείας ΑΦΟΙ ΘΩΜΑΪΔΗ ΟΕ, για το κατάστημα «ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ», στην οδό Επταπυργίου 88Α, στη Δημοτική Ενότητα Συκεών


ΑΠΟΦΑΣΗ 50 (ΛΗΨΗ)

Παράταση ωραρίου λειτουργίας μουσικών οργάνων, της εταιρείας

Μ. ΙΝΝΟΣ Θ. ΧΡΥΣΟΧΟΟΥ ΟΕ για το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ- ΜΠΑΡ», με το διακριτικό τίτλο “MOI” στην Λεωφ. Γ. Παπανικολάου 134, στη Δημοτική Ενότητα Πεύκων


ΑΠΟΦΑΣΗ 51 (ΛΗΨΗ)

Παράταση ωραρίου λειτουργίας μουσικής και μουσικών οργάνων για το κατάστημα «ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ», ιδιοκτησίας της εταιρείας ΧΑΛΤΣΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΙΚΕ, στη Λεωφόρο Όχι 27, στη Δημοτική Ενότητα Αγ. Παύλου


ΑΠΟΦΑΣΗ 52 (ΛΗΨΗ)

Έγκριση υποβιβασμού στάθμης του πεζοδρομίου επί της οδού ΚΑΥΚΑΣΟΥ 50 - Δ.Ε. ΣΥΚΕΩΝ προκειμένου να διευκολυνθεί η ΕΙΣΟΔΟΣ – ΕΞΟΔΟΣ στην ιδιωτική κλειστή θέση στάθμευσης (Piloti)


ΑΠΟΦΑΣΗ 53 (ΛΗΨΗ)

Εξέταση αιτήματος του δημότη κ. Γκεϊκη Σταύρου για τοποθέτηση οριοδείκτη (κολωνάκι) πλαστικό κυλινδρικό ή πλαστικού κώνου για την απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης επί της οδού ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ 64 στην Δ.Ε. ΝΕΑΠΟΛΗΣ


9η διά τηλεδιάσκεψης τακτική συνεδρίαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής τη Δευτέρα 29/08/2022


ΑΠΟΦΑΣΗ 54 (ΛΗΨΗ)

Συζήτηση και λήψη απόφασης για την παράταση ωραρίου λειτουργίας μουσικών οργάνων για το κατάστημα "ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ", ιδιοκτησίας της εταιρείας "NORMA CAFE Ε.Ε", στη Λεωφόρο Όχι αρ.25, στη Δημοτική Ενότητα Αγίου Παύλου.


ΑΠΟΦΑΣΗ 55 (ΛΗΨΗ)

Γνωμοδότηση για την έγκριση κανονισμού εκτέλεσης οικοδομικών εργασιών και εργασιών οργανισμών κοινής ωφέλειας.


ΑΠΟΦΑΣΗ 56 (ΛΗΨΗ)

Γνωμοδότηση για την κατάργηση ή τη διάθεση θέσης κενωθέντος περιπτέρου στη Δημοτική Ενότητα Συκεών.


10η διά περιφοράς συνεδρίαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής την Πέμπτη 08/09/2022


ΑΠΟΦΑΣΗ 57 (ΛΗΨΗ)

Διακοπή κυκλοφορίας επί της οδού Μουδανιών (από το σιντριβάνι μέχρι το δημοτικό πάρκινγκ), για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης «ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ»


11η διά τηλεδιάσκεψης τακτική συνεδρίαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής την Παρασκευή 30/09/2022.


ΑΠΟΦΑΣΗ 58 (ΛΗΨΗ)

Συζήτηση και λήψη απόφασης για την παράταση λειτουργίας μουσικών οργάνων του ΜΠΟΥΡΑ ΙΩΑΝΝΗ, για το κατάστημα" ΚΑΦΕ-ΜΠΑΡ-ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ", στην οδό Επταπυργίου 71-73, στη Δημοτική Ενότητα Συκεών.


ΑΠΟΦΑΣΗ 59 (ΛΗΨΗ)

Γνωμοδότηση για τη διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων στις οδούς του Δήμου Νεάπολης - Συκεών στα πλαίσια εκτέλεσης των εργασιών συντήρησης και επισκευής φθορών ασφαλτικών οδοστρωμάτων Δήμου Νεάπoλης-Συκεών, του έργου: «Επισκευές - συντηρήσεις οδών, πεζοδρόμων, κλιμάκων, πεζοδρομίων κλπ. 2021-2024 Δήμου Νεάπολης - Συκεών», Μ 02-21, όπως περιγράφονται στην Τεχνική έκθεση.


ΑΠΟΦΑΣΗ 60 (ΛΗΨΗ)

Έγκριση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (ΣΦΗΟ) στο Δήμο Νεάπολης -Συκεών.


ΑΠΟΦΑΣΗ 61 (ΛΗΨΗ)

Συζήτηση και λήψη απόφασης για την παράταση ωραρίου λειτουργίας μουσικών οργάνων Κ.Υ.Ε. (ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ-ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ), ιδιοκτησίας της εταιρείας CAMMARATA EE, στη Λεωφ. Γ. Παπανικολάου 152, στη Δημοτική Ενότητα Πεύκων.


12η διά τηλεδιάσκεψης τακτική συνεδρίαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής την Τρίτη 04/10/2022.


ΑΠΟΦΑΣΗ 62 (ΛΗΨΗ)

Γνωμοδότηση για την έγκριση κανονισμού εκτέλεσης οικοδομικών εργασιών και εργασιών οργανισμών κοινής ωφέλειας.


ΑΠΟΦΑΣΗ 63 (ΛΗΨΗ)

Συζήτηση και λήψη απόφασης για την παράταση λειτουργίας μουσικών οργάνων Κ.Υ.Ε. (ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ - ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ), ιδιοκτησίας ΑΓΓΕΛΑΚΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, στην οδό Κύπρου 11, στη Δημοτική Ενότητα Συκεών.


13η διά τηλεδιάσκεψης τακτική συνεδρίαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής την Τρίτη 25/10/2022


ΑΠΟΦΑΣΗ 64 (ΛΗΨΗ)

Γνωμοδότηση για την έγκριση ή μη χρήσης χώρου λειτουργίας της αγοράς παραγωγών βιολογικών προϊόντων


ΑΠΟΦΑΣΗ 65 (ΛΗΨΗ)

Γνωμοδότηση σχετικά με την κοπή ενός δένδρου (πλατάνου), το οποίο φύεται στο πεζοδρόμιο επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου 82 στη Δ.Ε. Νεάπολης.


ΑΠΟΦΑΣΗ 66 (ΛΗΨΗ)

Γνωμοδότηση για την εξέταση αιτήματος κ. ΔΗΜΟΥΔΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ για την έγκριση υποβιβασμού στάθμης του πεζοδρομίου και μετατόπισης κολώνας δημοτικού φωτισμού, επί της οδού Αγίου Στεφάνου 48 & Μηδείας 13 της Δ .Ε. Νεάπολης προκειμένου να διευκολυνθεί η ΕΙΣΟΔΟΣ – ΕΞΟΔΟΣ στην ιδιωτική κλειστή θέση στάθμευσης


14η διά τηλεδιάσκεψης τακτική συνεδρίαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής την Παρασκευή 18/11/2022


ΑΠΟΦΑΣΗ 67 (ΛΗΨΗ)

Γνωμοδότηση για παραχώρηση χώρου στάθμευσης αναπηρικού αυτοκινήτου στο οδόστρωμα επί της οδού Πρεμετής αρ. 4, στη Δημοτική Ενότητα Συκεών


ΑΠΟΦΑΣΗ 68 (ΛΗΨΗ)

Γνωμοδότηση για παραχώρηση χώρου στάθμευσης αναπηρικού αυτοκινήτου στο οδόστρωμα επί της οδού Καλπακίου και πλησίον της εισόδου της οικοδομής επί της οδού Ανδρέα Δημητρίου αρ. 45, στη Δημοτική Ενότητα Συκεών


ΑΠΟΦΑΣΗ 69 (ΛΗΨΗ)

Γνωμοδότηση για παραχώρηση χώρου στάθμευσης αναπηρικού αυτοκινήτου στο οδόστρωμα επί της οδού Κασταμονής αρ. 4 στη Δημοτική Ενότητα Νεάπολης


15η διά τηλεδιάσκεψης τακτική συνεδρίαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής τη Δευτέρα 19/12/2022


ΑΠΟΦΑΣΗ 70 (ΛΗΨΗ)

Παράταση ωραρίου λειτουργίας μουσικών οργάνων της ΓΚΑΓΚΑΝΑ ΕΙΡΗΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, για το κατάστημα «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ», στην οδό Βουλγαροκτόνου 2, στη Δημοτική Ενότητα Συκεών


ΑΠΟΦΑΣΗ 71 (ΛΗΨΗ)

Παράταση ωραρίου λειτουργίας μουσικών οργάνων της εταιρίας ‘’ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΣΥΚΕΩΝ ΟΕ’’, για το κατάστημα «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ», στην οδό Γεννηματά 30 (πρώην Αραβησσού), στη Δημοτική Ενότητα Συκεών, για το έτος 2022


ΑΠΟΦΑΣΗ 72 (ΛΗΨΗ)

Παράταση ωραρίου λειτουργίας μουσικών οργάνων της εταιρίας ‘’ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΣΥΚΕΩΝ ΟΕ’’, για το κατάστημα «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ», στην οδό Γεννηματά 30 (πρώην Αραβησσού), στη Δημοτική Ενότητα Συκεών, για το έτος 2023


ΑΠΟΦΑΣΗ 73 (ΛΗΨΗ)

Γνωμοδότηση για την παραχώρηση χώρου στάθμευσης αναπηρικού αυτοκινήτου στο οδόστρωμα επί της οδού Λευκωσίας αρ. 36, στη Δημοτική Ενότητα Νεάπολης


ΑΠΟΦΑΣΗ 74 (ΛΗΨΗ)

Γνωμοδότηση για την εξέταση αιτήματος του δημότη κας Θεοδοσιάδου Ανδρονίκης για τοποθέτηση κολωνάκι σήμανσης πλαστικό κυλινδρικό ή πλαστικού κώνου για την απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης επί της οδού ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ 70-72 στην Δ.Ε. ΝΕΑΠΟΛΗΣ (τοποθέτηση του ΑΡΙΣΤΕΡΑ και ΔΕΞΙΑ της νομίμου υφιστάμενης (Α.Π.70534/10-08-22) ράμπας εισόδου - εξόδου από τον ιδιωτικό χώρο στάθμευσης επί της οδού ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ 70-72 στην Δ.Ε. ΝΕΑΠΟΛΗΣ και σε συνολικό μήκος απόστασης του κολωνάκι σήμανσης τουλάχιστον 0,50 μέτρα αριστερά και 0,50 μέτρα δεξιά από τα άκρα της ράμπας και σε απόσταση από το κράσπεδο 0,20 μέτρα που ορίζεται από την Τ.Υ.


ΑΠΟΦΑΣΗ 75 (ΛΗΨΗ)

Παράταση ωραρίου λειτουργίας μουσικών οργάνων Κ.Υ.Ε. (ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΑΡΤΟΥ & ΕΙΔΩΝ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ- ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ- ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΜΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗΡΙΟ-ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ), ιδιοκτησίας της εταιρείας ΠΑΛΜΕΡΑ ΛΑΙΒ ΓΚΑΡΝΤΕΝ ΜΠΑΡ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι Κ Ε, στην οδό Λαγκαδά 162 & Δαβάκη, στη Δημοτική Ενότητα Νεάπολης


ΑΠΟΦΑΣΗ 76 (ΛΗΨΗ)

Παράταση ωραρίου λειτουργίας μουσικών οργάνων του κ. ΓΚΟΥΖΙΟΥΡΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ, για το κατάστημα του «ΚΑΦΕΝΕΙΟ», στην οδό Ίμβρου 30, στη Δημοτική Ενότητα Νεάπολης


ΑΠΟΦΑΣΗ 77 (ΛΗΨΗ)

Γνωμοδότηση για την Έγκριση Νέων Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων στις οδούς Σουλίνης, Αντ. Τρανού και Αδ. Κοράη για την υλοποίηση του έργου "ΒΙΩΣΙΜΟΣ ΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΟΔΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ "ΒΑΡΝΑ", ΣΤΗ Δ.Ε. ΣΥΚΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ"


ΑΠΟΦΑΣΗ 78 (ΛΗΨΗ)

Γνωμοδότηση σχετικά με την κοπή ενός επικίνδυνου για πτώση δένδρου (Σφενδαμιού), το οποίο φύεται στο πεζοδρόμιο επί της οδού Οδυσσέα Φωκά 4, στη Δημοτική Ενότητα Συκεών


ΑΠΟΦΑΣΗ 79 (ΛΗΨΗ)

Παράταση ωραρίου λειτουργίας μουσικής και μουσικών οργάνων για το κατάστημα «ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ», ιδιοκτησίας της εταιρείας NORMA CAFE ΕΕ, στη Λεωφόρο Όχι 25, στη Δημοτική Ενότητα Αγ. Παύλου


ΑΠΟΦΑΣΗ 80 (ΛΗΨΗ)

Παράταση ωραρίου λειτουργίας μουσικών οργάνων της εταιρείας GREENHOOD EE, για το κατάστημα «ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ», στην οδό ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 44, στη Δημοτική Ενότητα Συκεών


ΑΠΟΦΑΣΗ 81 (ΛΗΨΗ)

Παράταση ωραρίου λειτουργίας μουσικών οργάνων της εταιρείας «ΔΡΟΣΙΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ», για το κατάστημα «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ-ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ», στην οδό Μεσολογγίου 42, στη Δημοτική Ενότητα Συκεών


ΑΠΟΦΑΣΗ 82 (ΛΉΨΗ)

Παράταση ωραρίου λειτουργίας μουσικών οργάνων του ΜΠΟΥΡΑ ΙΩΑΝΝΗ, για το κατάστημα «ΚΑΦΕ-ΜΠΑΡ, ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ», στην οδό Επταπυργίου 71-73, στη Δημοτική Ενότητα Συκεών


ΑΠΟΦΑΣΗ 83 (ΛΗΨΗ)

Παράταση ωραρίου λειτουργίας μουσικών οργάνων έτους 2023, της εταιρείας ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΕ, για το κατάστημα «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ- ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ», στη Λεωφ. Παπανικολάου 134, στη Δημοτική Ενότητα Πεύκων


ΑΠΟΦΑΣΗ 84 (ΛΗΨΗ)

Παράταση ωραρίου λειτουργίας μουσικών οργάνων έτους 2022, της εταιρείας ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΕ, για το κατάστημα «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ- ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ», στη Λεωφ. Παπανικολάου 134, στη Δημοτική Ενότητα Πεύκων.


ΑΠΟΦΑΣΗ 85 (ΛΗΨΗ)

Παράταση ωραρίου λειτουργίας μουσικών οργάνων της ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ, για το κατάστημα "ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ-ΜΠΑΡ", στην οδό ΛΕΩΦΟΡΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ 60, στη Δημοτική Ενότητα Πεύκων


ΑΠΟΦΑΣΗ 86 (ΛΗΨΗ)

Παράταση ωραρίου λειτουργίας μουσικών οργάνων Κ.Υ.Ε. (ΚΑΦΕ-ΜΠΑΡ), ιδιοκτησίας της εταιρείας ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΚΑΦΕ ΕΕ, στη Λεωφ. Γ. Παπανικολάου 140, στη Δημοτική Ενότητα Πεύκων.


ΑΠΟΦΑΣΗ 87 (ΛΗΨΗ)

Παράταση ωραρίου λειτουργίας μουσικών οργάνων της εταιρείας Κ ΚΑΙ Ν .ΓΚΟΓΚΟΥ Ο Ε, για το κατάστημα "ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ-ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ", στην οδό ΛΕΧΟΒΟΥ 8, στη Δημοτική Ενότητα Συκεών.


ΑΠΟΦΑΣΗ 88 (ΛΗΨΗ)

Παράταση ωραρίου λειτουργίας μουσικών οργάνων της κ. ΜΑΜΑΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑΣ του ΑΝΔΡΕΑ, για το κατάστημα της "ΚΑΦΕΝΕΙΟ", στην οδό ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ 10, στη Δημοτική Ενότητα Νεάπολης.


ΑΠΟΦΑΣΗ 89 (ΛΗΨΗ)

Παράταση ωραρίου λειτουργίας μουσικών οργάνων της εταιρίας "ΩΚΕΑΝΟΣ ΙΚΕ", για το κατάστημα "OPEN BAR", στην περιοχή του πρώην Στρατοπέδου Στρεμπενιώτη, στη Δημοτική Ενότητα Νεάπολης


ΑΠΟΦΑΣΗ 90 (ΛΗΨΗ)

Παράταση ωραρίου λειτουργίας μουσικών οργάνων της εταιρίας "ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΜΠΑΡ Ε.Ε. (TANDUR)", για το κατάστημα "ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ, ΜΠΑΡ, ΣΝΑΚ ΜΠΑΡ", στην οδό Αγίου Γεωργίου 42 & Παν. Τσαλδάρη, στη Δημοτική Ενότητα Νεάπολης


ΑΠΟΦΑΣΗ 91 (ΛΗΨΗ)

Παράταση ωραρίου λειτουργίας μουσικών οργάνων της εταιρίας "ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ ΕΕ", για το κατάστημα "ΚΑΦΕ-ΜΠΑΡ-ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ", στην οδό Α. Παπανδρέου 40, στη Δημοτική Ενότητα ΝΕΑΠΟΛΗΣ


ΑΠΟΦΑΣΗ 92 (ΛΗΨΗ)

Παράταση ωραρίου λειτουργίας μουσικών οργάνων της εταιρίας "ΦΑΡΜΑ Ε.Ε.", για το κατάστημα "ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ-ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ", στην οδό Α. Παπανδρέου 27, στη Δημοτική Ενότητα Νεάπολης