ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

Αρχική

/

Ψηφιακές Υπηρεσίες

/

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

Γραφικό για την εξυπηρέτηση του πολίτη

Το Novoville επιτρέπει στους Δημότες να αναφέρουν γρήγορα και εύκολα τα προβλήματα που συναντούν στην καθημερινότητά τους, μέσω της δωρεάν εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα ή του web app, καθώς και να λαμβάνουν αυτόματες ειδοποιήσεις σχετικά με την πορεία επίλυσής του αιτήματός τους.

Αποκομιδή ογκωδών αντικειμένων, καμένες λάμπες φωτισμού, κατεστραμμένοι κάδοι σκουπιδιών, εγκαταλελειμμένα οχήματα, αδέσποτα ζώα, προβλήματα σε σχολικά κτίρια και δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις, είναι κάποια μόνο από τα ζητήματα για τα οποία αρκεί πλέον ένα και μόνο κλικ στο κινητό για να τα αναφέρουν οι δημότες και οι επισκέπτες του δήμου Νεάπολης-Συκεών στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου.


Άμεσα, απλά και χωρίς κόστος ή γραφειοκρατικές διαδικασίες, μέσα από μία δωρεάν εφαρμογή στο κινητό, 24 ώρες το 24ωρο, καθημερινά οι κάτοικοι και επισκέπτες του Δήμου μπορούν να υποβάλλουν σε πραγματικό χρόνο τα παράπονά τους για προβλήματα που αντιμετωπίζουν, αλλά και να παρακολουθούν την πορεία του αιτήματός τους μέχρι την οριστική λύση του. Ήδη, δεκάδες χιλιάδες αιτήματα έχουν βρει την άμεση λύση τους.


Η πρόσβαση στην εφαρμογή γίνεται μέσω του συνδέσμου Novoville.