Ορκωμοσία νέου δημοτικού συμβούλου

Πίσω στα Νέα
Αρχική

/

Ενημέρωση

/

ΝΕΑ

/

Ορκωμοσία νέου δημοτικού συμβούλου

8 Ιουλίου 2022

Ορκωμοσία νέου δημοτικού συμβούλου

Ο Π. Βογιατζής αντικαθιστά τον Κ. Χαραλαμπίδη στην παράταξη «Η πόλη αλλιώς»

Ορκίστηκε σήμερα το πρωί

Τη θέση του παραιτηθέντα Κώστα Χαραλαμπίδη στο Δημοτικό Συμβούλιο Νεάπολης-Συκεών, από την παράταξη «Η πόλη αλλιώς», ανέλαβε ο νέος πλέον δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Βογιατζής, που ορκίστηκε σήμερα το πρωί (8/7) ενώπιον του δημάρχου Σίμου Δανιηλίδη, παρουσία των στελεχών της παράταξης, Αδαμαντίας Κεραμιδά και Μαρίας Κυπραίου.


«Τον καλωσορίζω και του εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στη νέα του αποστολή» σημείωσε ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης, προσθέτοντας ότι θα βρίσκεται στη διάθεσή του «οποιαδήποτε ώρα, για ο,τιδήποτε χρειαστεί, για οποιαδήποτε ενημέρωση, συνεργασία, παρατηρήσεις και προτάσεις, για μία καλή και δημιουργική συνεργασία προς όφελος του δήμου και των πολιτών».


«Θα προσπαθήσω να προσφέρω ότι καλύτερο μπορώ στο σύνολο των δημοτών και των συμπολιτών μας. Θα συμφωνήσω πως το κοινό καλό είναι ο στόχος όλων μας» τόνισε από την πλευρά του, ευχαριστώντας τον δήμαρχο για το καλωσόρισμα, ο 55χρονος Παναγιώτης Βογιατζής, ελεύθερος επαγγελματίας που ζει στις Συκιές εδώ και 17 χρόνια.

Φωτογραφίες