Mε την ALUMIL συνεχίζεται ο κύκλος των mini job days στο δήμο Νεάπολης-Συκεών – Δείτε ποιες θέσεις εργασίας είναι διαθέσιμες

Πίσω στα Νέα
Αρχική

/

Ενημέρωση

/

ΝΕΑ

/

Mε την ALUMIL συνεχίζεται ο κύκλος των mini job days στο δήμο Νεάπολης-Συκεών – Δείτε ποιες θέσεις εργασίας είναι διαθέσιμες

13 Οκτωβρίου 2024

Mε την ALUMIL συνεχίζεται ο κύκλος των mini job days στο δήμο Νεάπολης-Συκεών – Δείτε ποιες θέσεις εργασίας είναι διαθέσιμες

Από τις 10 το πρωί ως τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου (Ελ. Βενιζέλου 125, 3ος όροφος)


Με την εταιρεία ALUMIL συνεχίζεται αύριο Δευτέρα 14 Οκτωβρίου ο κύκλος των mini Job Days του δήμου Νεάπολης-Συκεών που έχει στόχο να φέρει κοντά ανθρώπους που αναζητούν δουλειά ή θέλουν να αλλάξουν δουλειά με τις επιχειρήσεις που αναζητούν νέο δυναμικό.

Στον κύκλο αυτό συμμετέχουν συνολικά πέντε ακμάζουσες επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής. 


Σε συνέχεια της πρώτης, απόλυτα επιτυχημένης mini ημέρας καριέρας που διοργάνωσε ο δήμος Νεάπολης- Συκεών με προσκεκλημένη εταιρεία την ΕΥ.ΓΕ. ΠΙΣΤΙΟΛΑΣ ΑΒΕΕ- AGRINO, ακολουθεί αύριο Δευτέρα από τις 10 το πρωί ως τις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου (Ελ. Βενιζέλου 125, 3ος όροφος) η ALUMIL. Τα στελέχη του τμήματος επιλογής προσωπικού της εταιρείας (Recruitment & Selection) Βασιλική Κανελλοπούλου και Γλυκερία Σταύρου θα παρουσιάσουν αρχικά το "Elevator Pitch: Πώς να παρουσιάσεις σύντομα και περιεκτικά τον εαυτό σου".


Στη συνέχεια θα αναφερθούν αναλυτικά στις ανοιχτές θέσεις εργασίας που διαθέτει για τους δημότες και κατοίκους του δήμου μας αυτή την περίοδο η εταιρεία και θα αναλύσουν τις δεξιότητες (skills) που απαιτούνται για κάθε μία θέση.


Ξεχωριστή μνεία θα γίνει και στη δυνατότητα πρακτικής άσκησης για φοιτητές και σπουδαστές ΕΠΑΛ/ ΕΠΑΣ/ ΙΕΚ.


Οι διαθέσιμες θέσεις εργασίας είναι:


  • Υπεύθυνος λογιστηρίου


  • Αναλυτής Δεδομένων Πωλήσεων


  • Μηχανικός Υποστήριξης Πωλήσεων


  • Διαχειριστής Συστημάτων και Δικτυακού Εξοπλισμού


  • Μηχανολόγος Μηχανικός


  • Πολιτικός Μηχανικός


  • Ηλεκτρολόγος Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων


  • Χειριστής Ανυψωτικού Μηχανήματος


  • Μηχανικός Συντήρησης


  • Ηλεκτρολόγος Συντήρησης


  • Εργάτες Παραγωγής.


Οι συμμετέχοντες και οι συμμετέχουσες θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τα στελέχη επιλογής προσωπικού της εταιρείας ALUMIL και να υποβάλλουν υποψηφιότητα παραδίδοντας το βιογραφικό τους σημείωμα.


Το εργαστήριο απευθύνεται σε δημότες ή/και κατοίκους Νεάπολης- Συκεών όλων των ηλικιών.


Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι και οι ενδιαφερόμενες αλλά και για πληροφορίες σχετικά με την προσφορά εργασίας στον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Απασχόλησης, Επαγγελματικού Προσανατολισμού, Εθελοντισμού και Προαγωγής της Υγείας καθημερινά από τις 8:00 έως τις 20:00 στο τηλέφωνο 2313.329525.