Πρώτες προβολές και πολυβραβευμένα φιλμ στα σινέ Άλσος και Παράδεισος υπόσχονται ξεχωριστές καλοκαιρινές νύχτες

Πίσω στα Νέα
Αρχική

/

Ενημέρωση

/

ΝΕΑ

/

Πρώτες προβολές και πολυβραβευμένα φιλμ στα σινέ Άλσος και Παράδεισος υπόσχονται ξεχωριστές καλοκαιρινές νύχτες

1 Ιουλίου 2024

Πρώτες προβολές και πολυβραβευμένα φιλμ στα σινέ Άλσος και Παράδεισος υπόσχονται ξεχωριστές καλοκαιρινές νύχτες

Ένα αξέχαστο καλοκαιρινό ταξίδι στον κόσμο μέσα από ταινίες-σταθμούς στον ελληνικό και τον διεθνή κινηματογράφο – Poor things μέχρι την Τετάρτη στο Άλσος, Φόνισσα στον Παράδεισο

Το φετινό καλοκαίρι είναι… σινεφίλ και υπόσχεται συναρπαστικές νύχτες κάτω από τον έναστρο ουρανό μέσα στο καταπράσινο δάσος και με θέα ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη στο σινέ Άλσος στις Συκιές και στο σινέ Παράδεισος στη Νεάπολη.



Οι δύο θερινοί κινηματογράφοι του δήμου Νεάπολης-Συκεών έκαναν πρεμιέρα με ένα δωρεάν αφιέρωμα στον κινηματικό κινηματογράφο -και ελεύθερη είσοδο- και συνεχίζουν τώρα με πολυβραβευμένες ταινίες πρώτης προβολής από τη διεθνή και την εγχώρια παραγωγή. Μέχρι και την Τετάρτη στο cineΠαράδεισος «παίζει» η Φόνισσα του Αλ. Παπαδιαμάντη σε σκηνοθεσία Εύας Νάθενα



και στο cine Άλσος το οποίο φιγουράρει σε περίοπτη θέση στην αναγνωρισμένη ιστοσελίδα Spotted By Locals ανάμεσα στους καλύτερους θερινούς κινηματογράφους της Ευρώπης προβάλλεται το Poor things του Γ. Λάνθιμου.



Το cineΆλσος επελέγη στη θέση αυτή με βάση την τοποθεσία, το πρόγραμμά του αλλά και την ποιότητα ήχου και εικόνας που προσφέρει.


«Στο δήμο μας, τον δήμο Νεάπολης-Συκεών ο πολιτισμός αποτελεί προτεραιότητα και η 7η τέχνη πρωταγωνιστεί στους πολιτιστικούς μας θεσμούς. «Σινέ Άλσος» και «Σινέ Παράδεισος» διακρίνονται διεθνώς και στηρίζουν τον αγώνα μας να ανταποκριθούμε στο όραμα της Μελίνας Μερκούρη για τη μεγαλύτερη δυνατή προσβασιμότητα των πολιτών σε όλες τις μορφές τέχνης» αναφέρει ο δήμαρχος Νεάπολης Συκεών Σίμος Δανιηλίδης και καλεί δημότες και κατοίκους του δήμου αλλά και τους κινηματογραφόφιλους όλης της Θεσσαλονίκης να τιμήσουν και φέτος τις προβολές των δύο δημοτικών κινηματογράφων.


Πρόσκληση σε όλους, δημότες και μη, να επιλέξουν τους δύο κινηματογράφους του δήμου Νεάπολης-Συκεών για τα καλοκαιρινά βράδια απευθύνει και ο πρόεδρος της ΚΕΥΝΣ Δημήτρης Απατσίδης ο οποίος παράλληλα ευχαριστεί τους εργαζόμενους που φρόντισαν ώστε το πρόγραμμα προβολών να ικανοποιεί ακόμα και τους πιο απαιτητικούς κινηματογραφόφιλους.


Info


Από σήμερα, 1/7/2024 το απλό εισιτήριο στοιχίζει 7 ευρώ ή 5 ευρώ για τα παιδιά, τους φοιτητές/τριες, τους άνω των 65 και τα ΑμεΑ.


Επίσης 5 ευρώ στοιχίζει το εισιτήριο και για οποιονδήποτε ενήλικα συνοδεύει παιδιά σε ταινίες παιδικές ή ενηλίκων.


Προπώληση εισιτηρίων και ηλεκτρονικά μέσω ticketservices.gr


Σινέ ΑΛΣΟΣ


https://www.ticketservices.gr/event/cine-alsos-2024/?showids=71279,71280,71281#eventpage_tics


Σινέ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ


https://www.ticketservices.gr/event/cine-paradeisos-2024/


Σινέ Άλσος (Δενδροφυτεία, τηλ. 2310200190)

                        

Σινέ Παράδεισος (περιοχή Στρεμπενιώτη) τηλ. 2310631700 

                  

Κοινή ώρα προβολής 9.15 καθημερινά


Ολόκληρο το πρόγραμμα των δύο κινηματογράφων εδώ.