Δωρεάν… beaute είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι κυρίες και οι κύριοι των ΚΑΠΗ Αγίου Παύλου

Πίσω στα Νέα
Αρχική

/

Ενημέρωση

/

ΝΕΑ

/

Δωρεάν… beaute είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι κυρίες και οι κύριοι των ΚΑΠΗ Αγίου Παύλου

18 Ιουνίου 2024

Δωρεάν… beaute είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι κυρίες και οι κύριοι των ΚΑΠΗ Αγίου Παύλου

Μία πρωτοβουλία των τοπικών συμβούλων σε συνεργασία με τις τοπικές επιχειρήσεις καλλωπισμού

Όταν η πρωτοβουλία έχει καλό σκοπό τότε δεν χρειάζεται παρά λίγος ενθουσιασμός και πολλή δουλειά για να αποδειχθεί επιτυχημένη.Στη δημοτική ενότητα Αγίου Παύλου οι επιχειρηματίες που διατηρούν κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής ανταποκρίθηκαν στην πρωτοβουλία των τοπικών συμβούλων μέσω της Αλεξάνδρας Βόζιου που ανέλαβε να «κουμπώσει» τη διάθεση των επιχειρηματιών για προσφορά και την επιθυμία της ίδιας και των συναδέλφων της στο τοπικό συμβούλιο να προσφέρουν ένα δώρο στα μέλη των ΚΑΠΗ Αγίου Παύλου και Ευαγγελίστριας.Τα υπόλοιπα κύλησαν εύκολα. Το κυλικείο του ΚΑΠΗ Αγίου Παύλου με τη βοήθεια του κ. Πέτρου που το «τρέχει» και των συνεργατών του μεταμορφώθηκε γρήγορα σε ένα τεράστιο κομμωτήριο-κέντρο αισθητικής όπου κομμωτές, κομμώτριες, μανικιουρίστες και ποδολόγοι πρόσφεραν ταυτοχρόνως τις υπηρεσίες τους σε δεκάδες μέλη των ΚΑΠΗ φτιάχνοντάς τους μαλλί, νύχι (θεραπευτικό πεντικιούρ) και κυρίως τη διάθεση. Στη δράση συμμετείχαν με μεγάλη προθυμία οι τοπικές επιχειρήσεις Κομμώσεις L.P. Λίτσα Παπαχρήστου (Άγιος Παύλος), Chic Saloni Φωτεινή Δαλαμήρα (Ευαγγελίστρια), Fetiche, Tάνια Τούλια (Άγιος Παύλος) με τους συνεργάτες της HairWish, Hair Salon Konstantinos Tsiarvoulas.
Πολλές ακόμη επιχειρήσεις έδωσαν υπόσχεση συμμετοχής στην επόμενη ανάλογη δράση που προγραμματίζεται να γίνει στην Ευαγγελίστρια.


Στο σαλόνι της ομορφιάς Αγίου Παύλου έδωσαν το παρών και οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Καστανίδης και Θανάσης Δεντσικιώτης, η επίτιμη πρόεδρος του σωματείου κομμωτών Ειρήνη Σαλτσίδου, η γυναικολόγος-συνεργάτιδα του δήμου Σοφία Γραμμένου και η προϊσταμένη νοσηλεύτρια των Ιατρείων του Αγίου Παύλου Ευαγγελία Γάκη.