Έφυγε από κοντά μας ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Κώστας Καρυπίδης

Πίσω στα Νέα
Αρχική

/

Ενημέρωση

/

ΝΕΑ

/

Έφυγε από κοντά μας ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Κώστας Καρυπίδης

11 Μαΐου 2024

Έφυγε από κοντά μας ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Κώστας Καρυπίδης

Αύριο Κυριακή στις 11 το πρωί στον ιερό ναό Αγίου Δημητρίου Ροδοχωρίου η εξόδιος ακολουθία

Ο πρώην δημοτικός σύμβουλος του δήμου μας Κώστας Καρυπίδης έφυγε από κοντά μας και κηδεύεται αύριο. Ήταν ένας άνθρωπος που αγαπούσε τον τόπο του, την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τον αθλητισμό και πρόσφερε ουσιαστικά στους συμπολίτες στου μέσα από την δραστηριοποίησή του στο δημοτικό συμβούλιο αλλά και σε πολλές ποδοσφαιρικές ομάδες.



Ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης μόλις πληροφορήθηκε τον χαμό του Κώστα Καρυπίδη ή Καρύπου εξέφρασε τη μεγάλη θλίψη του και συλλυπήθηκε τους οικείους του με το παρακάτω κείμενο:


Ένας αληθινός σύντροφος, ένας στενός συνεργάτης, ένας ανιδιοτελής άνθρωπος του αθλητισμού που πρόσφερε στον Αστέρα Συκεών και σε πολλές άλλες ομάδες γιατί αγαπούσε αληθινά το ποδόσφαιρο και τα νέα παιδιά που βοηθούσε να αρχίσουν ή να εξελίξουν την καριέρα τους, έφυγε από κοντά μας αφήνοντας φτωχότερο τον δήμο μας, τον αθλητισμό, εμάς τους συντρόφους και φίλους του και φυσικά την οικογένειά του.

Ο Κώστας Καρυπίδης ή Καρύπος όπως τον ήξεραν οι πιο κοντινοί του άνθρωποι έφυγε για το μεγάλο ταξίδι μετά από μία γεμάτη ζωή σημαντικής προσφοράς στο δήμο μας η οποία εκκινούσε από την αγάπη του για τις γειτονιές του το Ροδοχώρι, τα Αρμένικα, τον Κόκορα. Ο Κώστας ήταν ένας άνθρωπος που συμμετείχε ουσιαστικά στη δημοτική μας παράταξη και μάλιστα ήταν από τα ιδρυτικά της μέλη το μακρινό 1990, διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος και ήταν και ιδρυτικό μέλος της ΤΟ ΠΑΣΟΚ Συκεών και αργότερα της ΤΟ Κόκορα.

Θα τον θυμόμαστε πάντα με τα πιο τρυφερά συναισθήματα όπως αξίζει σε έναν ξεχωριστό άνθρωπο που ασχολούταν με τα κοινά και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο μόνο και μόνο για να συμβάλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών του και να ανεβάσει ψηλότερα τις ομάδες που υπηρέτησε. Τον αποχαιρετούμε αύριο Κυριακή στις 11 το πρωί στον ιερό ναό Αγίου Δημητρίου Ροδοχωρίου Συκεών. Θερμά συλλυπητήρια στους δικούς του, και κυρίως στην αγαπημένη του οικογένεια. Σε ευχαριστούμε για όσα προσέφερες στον τόπο μας, στην κοινωνία και στον αθλητισμό. Καλό παράδεισο φίλε Κώστα.