Με μεγάλο αριθμό συμμετοχών αρχίζει σήμερα ο β’ κύκλος σεμιναρίων βρεφικού μασάζ στον δήμο Νεάπολης-Συκεών

Πίσω στα Νέα
Αρχική

/

Ενημέρωση

/

ΝΕΑ

/

Με μεγάλο αριθμό συμμετοχών αρχίζει σήμερα ο β’ κύκλος σεμιναρίων βρεφικού μασάζ στον δήμο Νεάπολης-Συκεών

1 Απριλίου 2024

Με μεγάλο αριθμό συμμετοχών αρχίζει σήμερα ο β’ κύκλος σεμιναρίων βρεφικού μασάζ στον δήμο Νεάπολης-Συκεών

Συνεχίζεται το πρωτοποριακό δωρεάν πρόγραμμα του δήμου Νεάπολης-Συκεών «Μια μαία για σένα»

Έγκυοι που παρακολούθησαν τον α΄ κύκλο των σεμιναρίων προετοιμασίας της μητρότητας είναι στην πλειοψηφία τους οι λεχώνες που έχουν δηλώσει συμμετοχή στον β΄ κύκλο σεμιναρίων βρεφικού μασάζ που αρχίζουν σήμερα Δευτέρα 1 Απριλίου.


Το στοιχείο αυτό σε συνδυασμό με τον μεγάλο αριθμό συμμετοχών που έχουν ήδη δηλωθεί έρχεται να επιβεβαιώσει τη μεγάλη αποδοχή που ήδη γνωρίζει το δωρεάν πρωτοποριακό πρόγραμμα του δήμου Νεάπολης-Συκεών «Μια μαία για σένα».


Αξιοποιώντας το, οι γυναίκες και οι σύντροφοί τους αφού άκουσαν από τα χείλη της πιστοποιημένης μαίας και υπεύθυνης του προγράμματος Νατάσας Σταμκοπούλου όλες τις πληροφορίες που χρειάστηκαν ώστε να προετοιμαστούν για το θαύμα του ερχομού μιας νέας ζωής στη ζωή τους συνεχίζουν την γονεϊκή επιμόρφωση μέσα από το σεμινάριο για το βρεφικό μασάζ.


Στόχος είναι οι νέοι γονείς να «μετατραπούν» σε ειδικούς που θα μπορούν να προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης και ευχαρίστησης στο μωρό τους δημιουργώντας ταυτόχρονα ένα πεδίο επικοινωνίας μαζί του.


Οι συνεδρίες για το βρεφικό μασάζ θα συνεχιστούν όλες τις Δευτέρες του μήνα, 18:00-19:30, στη δημοτική βιβλιοθήκη Συκεών (Οδυσσέως και Αποστόλου Φωκά 46).



Οι ενδιαφερόμενοι/ες για θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο maia.neapolisykies@gmail.com, ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα: 2310636672 & 6983194324.


Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα «Μια μαία για σένα» που «τρέχει» από τον Νοέμβριο του 2023 έχει γίνει δεκτό με ενθουσιασμό από τα ζευγάρια που έγιναν ή πρόκειται σύντομα να γίνουν γονείς τα οποία με αναρτήσεις τους στη σελίδα του Facebook του δήμου ευχαριστούν δημόσια τον δήμαρχο Σίμο Δανιηλίδη για την υλοποίηση του προγράμματος και τη μαία Νατάσα Σταμκοπούλου για το εξαιρετικό επίπεδο της ενημέρωσης και των υπηρεσιών που τους παρέχει.