Προσφορά εργασίας στον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα και ευκαιρίες κατάρτισης – Δείτε αναλυτικά θέσεις που υπάρχουν

Πίσω στα Νέα
Αρχική

/

Ενημέρωση

/

ΝΕΑ

/

Προσφορά εργασίας στον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα και ευκαιρίες κατάρτισης – Δείτε αναλυτικά θέσεις που υπάρχουν

7 Μαρτίου 2024

Προσφορά εργασίας στον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα και ευκαιρίες κατάρτισης – Δείτε αναλυτικά θέσεις που υπάρχουν

Ενημέρωση από τον Συμβουλευτικό Σταθμό Νεάπολης

Για την προσφορά εργασίας που υπάρχει αυτή την περίοδο στον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα καθώς και για ευκαιρίες εκπαίδευσης και κατάρτισης ενημερώνει ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νεάπολης του δήμου Νεάπολης-Συκεών.


Δημόσιος τομέας


1.ΑΣΕΠ - 1Κ/2024 : 1213 μόνιμες θέσεις πανεπιστημιακής, τεχνολογικής και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για τη στελέχωση της Δημοτικής Αστυνομίας.

Αιτήσεις: 7/3/2024 έως 26/3/2024 (στις 14.00)


1.Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς - ΣΟΧ1/2024: 34 θέσεις Δ.Ε. Ημερήσιων Φυλάκων και 3 θέσεις Δ.Ε. Νυχτοφυλάκων σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία της Θεσσαλονίκης με σύμβαση διάρκειας 7 μηνών. (1529 άτομα τεχνολογικής, δευτεροβάθμιας και υποχρεωτικής εκπαίδευσης σε όλη την Ελλάδα).

Αιτήσεις: 10/3/2024 έως 20/3/2024.


1.3 ΠΕ/ΤΕ Κοινωνικοί Λειτουργοί και 1 ΠΕ Ψυχολόγος στον Δήμο Παύλου Μελά για ένα έτος με δυνατότητα ανανέωσης της σύμβασης για τη στελέχωση του Κέντρου Κοινότητας.

Αιτήσεις έως 11/3/2024.


Ιδιωτικός τομέας


1. 4 σύμβουλοι ακινήτων από εταιρεία κτηματομεσιτικών υπηρεσιών

2.1 καθαρίστρια από συνεργείο καθαρισμού για πρωινή απασχόληση

3.1 κυρία για φροντίδα ηλικιωμένου ζευγαριού στις Συκιές

4.1 κυρία για φροντίδα χειρουργημένης ηλικιωμένης στη Νεάπολη

5.1 κυρία για φροντίδα ηλικιωμένης στις Συκιές


Ευκαιρίες κατάρτισης και εκπαίδευσης


Επιδοτούμενη κατάρτιση


Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ) έχει αναλάβει την υλοποίηση της Πράξης «Ολοκληρωμένη Παρέμβαση Συμβουλευτικής Υποστήριξης, Κατάρτισης και Πιστοποίησης για την επαγγελματική ενδυνάμωση ανέργων χαμηλών εκπαιδευτικών προσόντων σε θύλακες ανεργίας των Περιφερειών Ανατ.Μακεδονίας -Θράκης, Κ.Μακεδονίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Δ.Ελλάδας».


Η δράση περιλαμβάνει 345 ώρες κατάρτισης, συμβουλευτικής και πρακτικής άσκησης και το εκπαιδευτικό επίδομα για τις ώρες αυτές αντιστοιχεί σε 1750 ευρώ.


Οι Δικαιούχοι του προγράμματος θα πρέπει:


Α) να είναι εγγεγραμμένοι στα Μητρώα Ανέργων της ΔΥΠΑ, με κάρτα ανεργίας σε ισχύ, ανεξαρτήτως αν λαμβάνουν επίδομα ανεργίας ή όχι,


Β) να μην έχουν τη μαθητική, σπουδαστική ή φοιτητική ιδιότητα. Ειδικά οι απόφοιτοι ΙΕΚ θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τις εξετάσεις πιστοποίησης,


Γ) να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησής τους,


Δ) να έχουν ολοκληρώσει την υποχρεωτική εκπαίδευση, ήτοι να είναι Απόφοιτοι Γυμνασίου ή Δημοτικού σχολείου για τους απόφοιτους έως το 1980.


Αιτήσεις και περισσότερες πληροφορίες: http://sbeanergoi.gr/


Δωρεάν σεμινάρια από το Συμβουλευτικό Σταθμό Νεάπολης


- Κάθε Δευτέρα 12:00- 14:00 «Εξατομικευμένη αναζήτηση εργασίας»


Θεματολογία: Προετοιμασία ατομικού φακέλου υποψήφιου/ υποψήφιας για θέση εργασίας, τεχνικές αναζήτησης εργασίας, mapping your skills, δημιουργία βιογραφικού σημειώματος, προετοιμασία για συνέντευξη επιλογής προσωπικού, διασύνδεση με θέσεις εργασίας, δικτύωση με φορείς απασχολησιμότητας, re- skilling και up-skilling, ευκαιρίες κατάρτισης και εκπαίδευσης.


- Κάθε Τρίτη 12:00- 14:00: «Εκπαίδευση σε διαδικασίες πρόσληψης στον ευρύτερο δημόσιο τομέα μέσω ΑΣΕΠ»


Θεματολογία: Προετοιμασία μητρώου ΑΣΕΠ, e- paravolo, καταμέτρηση μορίων προϋπηρεσίας, συγκέντρωση δικαιολογητικών ευπαθών ομάδων (αναπηρία, μονογονεϊκότητα, πολυτεκνία κλπ), υπεύθυνη δήλωση προϋπηρεσίας, απόδειξη γνώσης ξένης γλώσσας και χρήσης ηλεκτρονικού υπολογιστή, ένσταση επί προσωρινών αποτελεσμάτων.

- Κάθε Τετάρτη 12:00- 14:00: «Ασκήσεις αυτογνωσίας και εκπαίδευση σε ήπιες δεξιότητες (soft skills)»


Ψυχολόγοι- σύμβουλοι απασχόλησης μας βοηθούν να γνωρίσουμε τα θετικά και τα αδύναμα σημεία μας, να εκπαιδευτούμε βιωματικά στις δεξιότητες αποτελεσματικής επικοινωνίας, ομαδικότητας, λήψης απόφασης και θετικής- ενεργητικής συμπεριφοράς και να αυξήσουμε την αυτογνωσία μας.


- Κάθε Πέμπτη 12:00- 14:00: «Μαθήματα σχεδίου μόδας»


Μία νέα, ενεργητική δράση κατάρτισης που στοχεύει σε όσους και όσες θέλουν να εντρυφήσουν στο χώρο του σχεδιασμού μόδας! Εξειδικευμένη εκπαιδεύτρια θα μεταδώσει μέσα σε 8 δίωρες συναντήσεις όσα χρειάζεται να ξέρει κάποιος/ κάποια στα πρώτα του βήματα στο χώρο του σχεδίου μόδας :

ΜΑΘΗΜΑ 1ο: Εισαγωγή στο σχέδιο μόδας, σχεδίαση φιγούρας με συγκεκριμένες διαστάσεις

ΜΑΘΗΜΑ 2ο : Σχεδίαση φιγούρας με κίνηση

ΜΑΘΗΜΑ 3ο : Σχεδίαση προσώπου –μαλλιά 

ΜΑΘΗΜΑ 4ο : Εισαγωγή στο χρωματισμό, σχεδίαση φιγούρας με μαγιό, φιγούρα με χρώμα

ΜΑΘΗΜΑ 5ο : Σχεδίαση ρούχου, φόρεμα – φούστα- μπλούζα

ΜΑΘΗΜΑ 6ο : Σχεδίαση ρούχου, παντελόνι-πανωφόρια-αξεσουάρ, βάψιμο φιγούρας με ξυλομπογιά

ΜΑΘΗΜΑ 7ο : Σχεδίαση ρούχου, βραδινά ρούχα, χρωματισμός με εφέ

ΜΑΘΗΜΑ 8ο : Σχεδίαση ρούχου, βάψιμο φιγούρας με μαρκαδόρο


Για το σύνολο των θέσεων εργασίας και των προγραμμάτων εκπαίδευσης και κατάρτισης που προαναφέρονται, περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν καλώντας το τμήμα απασχόλησης, επαγγελματικού προσανατολισμού, εθελοντισμού και προαγωγής της υγείας του Συμβουλευτικού Σταθμού Νεάπολης καθημερινά από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ στο τηλέφωνο 2313329525.