Με «Γκόλφω» ολοκληρώνεται απόψε η εβδομάδα Θεάτρου στο δήμο Νεάπολης-Συκεών

Πίσω στα Νέα
Αρχική

/

Ενημέρωση

/

ΝΕΑ

/

Με «Γκόλφω» ολοκληρώνεται απόψε η εβδομάδα Θεάτρου στο δήμο Νεάπολης-Συκεών

15 Δεκεμβρίου 2023

Με «Γκόλφω» ολοκληρώνεται απόψε η εβδομάδα Θεάτρου στο δήμο Νεάπολης-Συκεών

Εκατοντάδες θεατές παρακολούθησαν ποιοτικές θεατρικές παραστάσεις δωρεάν μέσα στην εβδομάδα που πέρασε

Οι θεατές τίμησαν την εορταστική εβδομάδα που ήταν αφιερωμένη στο θέατρο παρακολουθώντας μαζικά τις δωρεάν παραστάσεις που ανέβηκαν το Κλειστό Δημοτικό Θέατρο Συκεών και χαροποιώντας διοργανωτές και καλλιτέχνες. Απόψε στις 8 μ.μ τη διοργάνωση κλείνει η «Γκόλφω», ένα θεατρικό έργο βασισμένο στο έργο του Σπυρίδωνος Περσιάδη από το Art Mates Theater Group σε σκηνοθεσία Ιωάννας Γεωργαντά.



Κάνοντας μία σύντομη αναδρομή σε ολόκληρη την εβδομάδα, υπενθυμίζουμε ότι οι παραστάσεις ξεκίνησαν την περασμένη Δευτέρα με «Το διαμάντι και το κήτος ή όλος ο Μποστ σε μία ώρα», του Λεωνίδα Τσίπη σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιουρτσίδη από το Θεατρικό Εργαστήρι «Θέσπις». Το έργο καταχειροκροτήθηκε όπως έγινε την επόμενη μέρα με τη «Σφαγή!». Έργο βασισμένο στην ταινία του Πολάνσκι από τη Θεατρική Ομάδα «Φύρδην Μίγδην» του Συλλόγου Προσφύγων Ανατολικής Θράκης Αγίας Τριάδας σε σκηνοθεσία Γιώτας Αλεξοπούλου.


Τη σκυτάλη πήρε την Τετάρτη το Θεατρικό Εργαστήρι Κουφαλίων «Δρώμενο» με το έργο «Οι Δώδεκα Ένορκοι» του Reginald Rose σε σκηνοθεσία Κώστα Γούργουλη που ανέβηκε σε μία γεμάτη αίθουσα όπως και «Το Φιόρο του Λεβάντε» του Γρ. Ξενόπουλου σε σκηνοθεσία Στ. Στάμογλου χθες. Η θερμή υποδοχή της διοργάνωσης δικαίωσε το δήμο και την Κοινωφελή Επιχείρηση Υπηρεσιών (ΚΕΥΝΣ) για την επιλογή τους και παράλληλα απέδειξε ο κόσμος ξέρει να εκτιμά το καλό θέατρο.


Απόψε Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου


ArtMates Theater Group

«Γκόλφω» βασισμένο στο έργο του Σπυρίδωνος Περσιάδη 

Σκηνοθεσία: Ιωάννα Γεωργαντά

Στις 8 το βράδυ στο Κλειστό Δημοτικό Θέατρο Συκεών (Ρήγα Φεραίου και Μεγάρων)