Άρωμα Χριστουγέννων και για τα ευάλωτα μέλη των ΚΑΠΗ του δήμου Νεάπολης-Συκεών έφερε «Το Φιόρο του Λεβάντε»

Πίσω στα Νέα
Αρχική

/

Ενημέρωση

/

ΝΕΑ

/

Άρωμα Χριστουγέννων και για τα ευάλωτα μέλη των ΚΑΠΗ του δήμου Νεάπολης-Συκεών έφερε «Το Φιόρο του Λεβάντε»

30 Νοεμβρίου 2023

Άρωμα Χριστουγέννων και για τα ευάλωτα μέλη των ΚΑΠΗ του δήμου Νεάπολης-Συκεών έφερε «Το Φιόρο του Λεβάντε»

Η παράσταση ανέβηκε σε ένα κατάμεστο θέατρο δίπλα σε ένα φουαγιέ που γέμισε από τρόφιμα και είδη προσωπικής υγιεινής που προσέφεραν απλόχερα οι θεατές αντί να κόψουν εισιτήριο

Η παράσταση ήταν άρτια, ο σκοπός καλός, η βραδιά φθινοπωρινή με καλή για την εποχή θερμοκρασία κι έτσι το Κλειστό Θέατρο Συκεών γέμισε από νωρίς με κόσμο που έσπευσε να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του Δημοτικού Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης (ΔΚΚΠΑ) σε μία φιλανθρωπική γιορταστική εκδήλωση.


Αντί εισιτηρίου οι θεατές έφεραν μαζί τους τρόφιμα και είδη προσωπικής υγιεινής και καθαριότητας για τα ευάλωτα μέλη των ΚΑΠΗ του δήμου.


Έτσι το φουαγιέ του θεάτρου γέμισε με πολύχρωμες σακούλες που αντανακλούν την αγάπη και το αίσθημα αλληλεγγύης των δημοτών για τους πιο αδύναμους συνδημότες τους-μέλη των ΚΑΠΗ.



Ο πρόεδρος του ΔΚΚΠΑ Αρίστος Γαλανός καλωσορίζοντας τους θεατές ευχαρίστησε από καρδιάς τον κόσμο για τη συμμετοχή του και για την προσφορά του η οποία για πολλούς μπορεί να προήλθε και από το υστέρημά τους. Επίσης ευχαρίστησε και τους εργαζόμενους που συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης και οι οποίοι μετά το τέλος της παράστασης δημιούργησαν μια ανθρώπινη αλυσίδα και -με τη συνδρομή του προέδρου- φόρτωσαν το φορτηγάκι του δήμου προκειμένου να μεταφέρουν στους χώρους του ΚΑΠΗ και στη συνέχεια να διανείμουν τα αγαθά ανάλογα με τις καταγεγραμμένες ανάγκες.





Θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρουμε ότι η παράσταση αποζημίωσε τους θεατές προσφέροντάς τους άφθονο γέλιο. Ούτως ή άλλως το «Το Φιόρο του Λεβάντε» του Γρ. Ξενόπουλου σε σκηνοθεσία Σταμάτη Στάμογλου που παρουσιάστηκε σε ένα πανέμορφο σκηνικό από τους ταλαντούχους ερασιτέχνες ηθοποιούς των θεατρικών εργαστηρίων του δήμου «Μελίνα Μερκούρη» ήταν το κατάλληλο έργο για την περίσταση.

Tην παράσταση παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο αντιδήμαρχος Δόμησης, Φροντίδας Αδέσποτων και Αστυνόμευσης Ιωάννης Ζαρίφης, η πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Νεάπολης Χριστίνα Τερζή, η νεοεκλεγείσα δημοτική σύμβουλος Σταυρούλα Δόλια-Χαριτίδου και η νεοεκλεγείσα τοπική σύμβουλος Νεάπολης Σοφία Ιακωβίδου.