Δωρεάν εργαστήρια συμβουλευτικής στην απασχόληση από το δήμο Νεάπολης-Συκεών

Πίσω στα Νέα
Αρχική

/

Ενημέρωση

/

ΝΕΑ

/

Δωρεάν εργαστήρια συμβουλευτικής στην απασχόληση από το δήμο Νεάπολης-Συκεών

6 Οκτωβρίου 2023

Δωρεάν εργαστήρια συμβουλευτικής στην απασχόληση από το δήμο Νεάπολης-Συκεών

Χρήσιμες συμβουλές για τη σύνταξη του βιογραφικού σημειώματος αλλά και τη συνέντευξη επιλογής από τον Συμβουλευτικό Σταθμό Νεάπολης κάθε Δευτέρα και Τρίτη

Το τμήμα Απασχόλησης, Επαγγελματικού Προσανατολισμού, Εθελοντισμού και Προαγωγής της Υγείας του δήμου Νεάπολης-Συκεών οργανώνει εκ νέου δωρεάν εργαστήρια Συμβουλευτικής στην Απασχόληση.


Κάθε Δευτέρα 12.00-14.00 στο χώρο του Συμβουλευτικού Σταθμού Νεάπολης (Ελ. Βενιζέλου 125, Ισόγειο) εξειδικευμένοι σύμβουλοι απασχόλησης πραγματοποιούν δωρεάν το εργαστήριο: «Τεχνικές Αναζήτησης Εργασίας».


Τι επιβάλει η σύγχρονη αγορά εργασίας και τι περιλαμβάνει η ολοκληρωμένη προετοιμασία υποψήφιου/ας για όλα τα στάδια επιλογής προσωπικού; Οι απαντήσεις θα δοθούν στο εργαστήριο με βασικές θεματικές τις εξής:


·Σύνταξη βιογραφικού σημειώματος


·Συνοδευτική επιστολή


·Συνέντευξη επιλογής


Επιπλέον, κάθε Τρίτη 12.00-14.00, στον ίδιο χώρο, πραγματοποιείται το εργαστήριο: «Δημιουργία Μητρώου Υποψηφίου στον Δημόσιο Τομέα».


Πώς προετοιμάζεται κατάλληλα ο υποψήφιος και ποια είναι τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τις προσλήψεις στο Δημόσιο; Πώς φτιάχνεται σωστά το Μητρώο Υποψηφίου; Εκπαίδευση στις ηλεκτρονικές πλατφόρμες υποβολής αιτήσεων φορέων του δημοσίου, έκδοση απαραίτητων εγγράφων και δικαιολογητικών και επεξηγήσεις κειμένων προκηρύξεων είναι μόνο μερικές από τις θεματικές που αναλύονται, ανταποκρινόμενες πάντα στα ερωτήματα και τις ανάγκες των συμμετεχόντων.


Τα εργαστήρια απευθύνονται σε δημότες ή κατοίκους του δήμου Νεάπολης-Συκεών ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στη Γραμματεία του Συμβουλευτικού Σταθμού Νεάπολης, καθημερινά από τις 8.00 το πρωί έως τις 8.00 το βράδυ στο τηλέφωνο 2313329525.