Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας και στη συναυλία της Ευανθίας Ρεμπούτσικα με δωρεάν είσοδο αύριο στο Ανοιχτό Θέατρο Νεάπολης

Πίσω στα Νέα
Αρχική

/

Ενημέρωση

/

ΝΕΑ

/

Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας και στη συναυλία της Ευανθίας Ρεμπούτσικα με δωρεάν είσοδο αύριο στο Ανοιχτό Θέατρο Νεάπολης

11 Σεπτεμβρίου 2023

Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας και στη συναυλία της Ευανθίας Ρεμπούτσικα με δωρεάν είσοδο αύριο στο Ανοιχτό Θέατρο Νεάπολης

Δείτε αναλυτικά τα είδη και τα σημεία συγκέντρωσης

Ανθρωπιστική βοήθεια για τους πληγέντες του δήμου Παλαμά συγκεντρώνει από το πρωί ο δήμος Νεάπολης-Συκεών με σκοπό να συμβάλλει στην αντιμετώπιση των άμεσων αναγκών τους μετά την καταστροφική επέλαση της κακοκαιρίας Daniel.


Εκτός από τα σημεία συγκέντρωσης της βοήθειας που γνωστοποιήθηκαν ήδη από χθες, είδη πρώτης ανάγκης θα συγκεντρώνονται και αύριο πριν την έναρξη της συναυλίας με τη διεθνούς φήμης συνθέτη Ευανθία Ρεμπούτσικα έξω από το Ανοιχτό Θέατρο Νεάπολης . Η κ. Ρεμπούτσικα ευαισθητοποιημένη απέναντι στα προβλήματα επιβίωσης που αντιμετωπίζουν οι συνάνθρωποί μας ζήτησε να δημιουργηθεί ένα ακόμη σημείο συγκέντρωσης βοήθειας, στο χώρο που θα δώσει αύριο την εξ αναβολής (λόγω κακοκαιρίας) συναυλία της στο πλαίσιο της Βαλκανικής Πλατείας.
Από την πλευρά του ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης επισημαίνει ότι «ο δήμος μας και οι άνθρωποί του θεωρούν ανθρωπιστικό τους καθήκον και υποχρέωση να συνδράμουν με όλες τις δυνατότητες τους τους συνανθρώπους τους που υποφέρουν γι’ αυτό και σε συνεννόηση με τον συνάδελφο δήμαρχο Παλαμά συγκεντρώνουμε ορισμένα είδη πρώτης ανάγκης. Ευχαριστούμε την κ. Ρεμπούτσικα για τη συνδρομή της στην προσπάθεια μας. Η Βαλκανική Πλατεία μία διοργάνωση για την ειρήνη και τη φιλία των λαών των Βαλκανίων δεν θα μπορούσε να μείνει εκτός της επιχείρησης ανακούφισης των συμπολιτών μας στη Θεσσαλία που επλήγησαν από τη σφοδρή κακοκαιρία».


Τέλος ο δήμαρχος διαβεβαιώνει ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται σε επικοινωνία με τον δήμαρχο Παλαμά Γ. Σακελλαρίου και με άλλους συναδέλφους στη Θεσσαλία για να εξασφαλιστεί ότι όσοι επλήγησαν με τόσο βάναυσο τρόπο θα έχουν πρόσβαση στα στοιχειώδη και απολύτως απαραίτητα για την επιβίωσή τους.


Τα είδη που έχουν ανάγκη οι συμπολίτες μας που έχουν πληγεί:


-Τυποποιημένες συσκευασίες νερών (6άδες, 12άδες) και χυμών


-Τυποποιημένα τρόφιμα (κονσέρβες, κρουασάν, μπισκότα, και κλειστές συσκευασίες με όσπρια, μακαρόνια, ρύζι κλπ)


-Παιδικές τροφές


Είδη ατομικής υγιεινής για βρέφη και ενήλικες


Info


Πότε; Η συναυλία της Ευανθίας Ρεμπούτσικα με δωρεάν είσοδο θα γίνει αύριο Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου στις 9 το βράδυ


Που; Τα είδη πρώτης ανάγκης όπως καθορίστηκαν κατόπιν επικοινωνίας με δημάρχους της Θεσσαλίας θα συγκεντρώνονται στην είσοδο του θεάτρου.


Τα σταθερά σημεία συγκέντρωσης της βοήθειας στο δήμο Νεάπολης-Συκεών είναι τα εξής:


Όλα τα ΚΑΠΗ και των τεσσάρων δημοτικών ενοτήτων του δήμου 8π.μ - 4 μ. μ


Το δημαρχείο Συκεών (Στρ. Σαράφη και Ι. Μιχαήλ 1 ), 8π.μ - 4 μ. μ


Τα δημοτικά καταστήματα Νεάπολης (Βενιζέλου 125), Πεύκων (Ειρήνης 19), Αγ. Παύλου (Ηπείρου 9), 8π.μ - 4 μ. μ


Το περίπτερο του δήμου και της διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής στη Βαλκανική Πλατεία κάθε βράδυ μέχρι και την Πέμπτη (7-10 μ.μ). 

ΕΓΓΡΑΦΑ