Κλειστή από αύριο για δύο μέρες η Παναγή Τσαλδάρη στη Νεάπολη λόγω ασφαλτόστρωσης

Πίσω στα Νέα
Αρχική

/

Ενημέρωση

/

ΝΕΑ

/

Κλειστή από αύριο για δύο μέρες η Παναγή Τσαλδάρη στη Νεάπολη λόγω ασφαλτόστρωσης

6 Σεπτεμβρίου 2023

Κλειστή από αύριο για δύο μέρες  η Παναγή Τσαλδάρη στη Νεάπολη λόγω ασφαλτόστρωσης

Αύριο Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου δεν θα αλλάξει το δρομολόγιο των λεωφορείων του ΟΑΣΘ που διέρχονται από την οδό – Για τις αλλαγές που θα γίνουν την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται από τα μέσα Ιουνίου το μεγάλο έργο ασφαλτοστρώσεων και ανάπλασης 100 οδών ολόκληρου του δήμου Νεάπολης Συκεών, συνολικού προϋπολογισμού 6.670.000 ευρώ, με αποκλειστική χρηματοδότηση από το δημοτικό ταμείο. Το έργο περιλαμβάνει ασφαλτοστρώσεις οδών, πλακοστρώσεις, κυβολιθοστρώσεις, κρασπεδώσεις και γενικές εργασίες συντήρησης και ανάπλασης του αστικού περιβάλλοντος και «αγκαλιάζει» και τις τέσσερις Δημοτικές Ενότητες.Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων εργασιών, θα διακοπεί επί 48ωρο η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Παναγή Τσαλδάρη στη Δημοτική Ενότητα Νεάπολης, από την οδό Αμασείας μέχρι την Λ. Ανδρέα Παπανδρέου, από τις 7.30 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, από αύριο Πέμπτη 7 έως και την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου. Κανονικά θα διεξάγεται η κίνηση των αστικών λεωφορείων την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου, ενώ για την Παρασκευή, που θα παραμείνει κλειστή, θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για την αλλαγή των δρομολογίων.Το έργο των ασφαλτοστρώσεων θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες με το άνω τμήμα της οδού Επταπυργίου και την οδό Βενιζέλου στη Δ.Ε. Συκεών. Για τυχόν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, θα υπάρξουν νέες ανακοινώσεις.


Υπενθυμίζεται ότι η ανάπλαση στη Νεάπολη θα έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί μέσα στο 2021 αφού η σχετική μελέτη εγκρίθηκε το 2020 αλλά οι προγραμματισμένες εργασίες των εταιριών φυσικού αερίου και ευρυζωνικών δικτύων (οπτικές ίνες) σε συνδυασμό με τις προσφυγές των εταιριών που δεν προκρίθηκαν σε βάρος της τελικής αναδόχου προκάλεσαν καθυστερήσεις περίπου δύο ετών.