Συνεχίζεται και ολοκληρώνεται αύριο Τετάρτη 30/8 η έκτακτη θερινή αιμοδοσία στο δήμο Νεάπολης-Συκεών

Πίσω στα Νέα
Αρχική

/

Ενημέρωση

/

ΝΕΑ

/

Συνεχίζεται και ολοκληρώνεται αύριο Τετάρτη 30/8 η έκτακτη θερινή αιμοδοσία στο δήμο Νεάπολης-Συκεών

29 Αυγούστου 2023

Συνεχίζεται και ολοκληρώνεται αύριο Τετάρτη 30/8  η έκτακτη θερινή αιμοδοσία  στο δήμο Νεάπολης-Συκεών

Μέχρι τις 8 σήμερα το βράδυ η αιμοδοσία στο δημαρχείο Νεάπολης-Συκεών – Από τις 9 το πρωί έως τις 8 το βράδυ αύριο Τετάρτη στο δημοτικό κατάστημα Νεάπολης

Με ικανοποιητικούς ρυθμούς εξελίσσεται η έκτακτη θερινή αιμοδοσία στο δήμο Νεάπολης-Συκεών η οποία ολοκληρώνεται αύριο Τετάρτη 30 Αυγούστου.


Ο δήμος της κοινωνικής προσφοράς και της αλληλεγγύης διοργανώνει αιμοδοσία σταθερά τα τελευταία χρόνια μέσα στο καλοκαίρι, συμβάλλοντας έτσι στην προσπάθεια να αντιμετωπιστούν οι έκτακτες ανάγκες που υπάρχουν σε αίμα αυτή την περίοδο.


Είναι γνωστό άλλωστε ότι τους θερινούς μήνες με πολλαπλάσιο πληθυσμό λόγω τουρισμού αλλά και με μειωμένη προσφορά εξαιτίας των διακοπών και της χαλαρότητας της καλοκαιριού, μειώνονται τα αποθέματα σε βαθμό που αναγκάζει πολλές φορές τα νοσοκομεία μας να κάνουν εκκλήσεις για αιμοδοσία.


Σταθερός και μόνιμος πρεσβευτής-υποστηρικτής της ιδέας της αιμοδοσίας, ο Σίμος Δανιηλίδης ευχαριστεί όσους ανταποκρίθηκαν ήδη στο κάλεσμα του δήμου.«Για εμάς η αιμοδοσία είναι πράξη ανθρωπιάς που έρχεται να πυκνώσει-ενισχύσει τους δεσμούς ανάμεσα στα μέλη της κοινότητας και να δώσει σχήμα και μορφή στην κοινωνική αλληλεγγύη. Καλώ λοιπόν για μια ακόμη φορά όλους τους συνδημότες/τισσές μου, ιδιαίτερα τους νέους και τις νέες που μπορούν πλέον από τα 17 τους να δίνουν αίμα, να ενισχύσουν τη δημοτική Τράπεζα Αίματος και κατ’ επέκταση τα νοσοκομεία μας» αναφέρει ο δήμαρχος Νεάπολης και πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Πολιτικής της ΚΕΔΕ.Υπενθυμίζεται ότι η διαδικασία της αιμοδοσίας γίνεται με τη συνεργασία ειδικών συνεργείων των νοσοκομείων ΑΧΕΠΑ, Ιπποκράτειο και Γ. Παπανικολάου, σήμερα Τρίτη μέχρι τις 8 το βράδυ στο δημαρχείο Νεάπολης – Συκεών (Στρ. Σαράφη 1, Συκιές) και αύριο Τετάρτη 30 Αυγούστου από τις 9 το πρωί έως τις 8 το βράδυ στο δημοτικό κατάστημα Νεάπολης (Ελ. Βενιζέλου 125, Νεάπολη).Προκειμένου να διευκολυνθεί η διαδικασία όσοι και όσες επιθυμούν να αιμοδοτήσουν μπορούν να κλείνουν ραντεβού στα τηλ. : 2313313151, 2313313117 και 2313313160.


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος ΕΔΩ.Info


Έκτακτη θερινή αιμοδοσία


Τρίτη 29.08.2023


9 πμ. - 8 μμ. | Δημαρχείο Νεάπολης – Συκεών (Στρ. Σαράφη 1, Συκιές)


Τετάρτη 30.08.2023


9πμ.- 8 μμ. | δημοτικό κατάστημα Νεάπολης (Ελ. Βενιζέλου 125, Νεάπολη)