Δήμος Νεάπολης-Συκεών: Το πρωί του Σαββάτου λύνουμε τις απορίες μας για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού

Πίσω στα Νέα
Αρχική

/

Ενημέρωση

/

ΝΕΑ

/

Δήμος Νεάπολης-Συκεών: Το πρωί του Σαββάτου λύνουμε τις απορίες μας για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού

23 Ιουνίου 2023

Δήμος Νεάπολης-Συκεών: Το πρωί του Σαββάτου λύνουμε τις απορίες μας για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού

Αύριο στις 11 πμ το Δημοτικό Κέντρο Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού του δήμου Νεάπολης-Συκεών σε συνεργασία με την Career Gate θα δώσουν χρήσιμες πληροφορίες για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου

Διαδικτυακό σεμινάριο (webinar) με αντικείμενο την ορθή συμπλήρωση του μηχανογραφικού διοργανώνει αύριο Σάββατο (24 Ιουνίου) στις 11 το πρωί το Δημοτικό Κέντρο Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού του δήμου Νεάπολης-Συκεών σε συνεργασία με την εταιρεία Career Gate.


Το webinar που θα γίνει μέσω της πλατφόρμας zoom με θέμα «Σωστή συμπλήρωση μηχανογραφικού» πραγματοποιείται με πρωτοβουλία των αντιδημαρχιών Κοινωνικής Πολιτικής, Διοικητικών ΚΕΠ και Παιδείας. Κεντρικός εισηγητής θα είναι ο υπεύθυνος της Career Gate Θανάσης Λέλες.


O δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης αναφερόμενος στο webinar επισημαίνει ότι εντάσσεται στον γενικότερο προγραμματισμό του δήμου για τη στήριξη των νέων στην επιλογή επαγγέλματος. «Κατανοούμε την κομβική σημασία αυτής της επιλογής και έτσι στην προσπάθειά μας να στηρίξουμε τους νέους δημιουργήσαμε στο δήμο μας το πρώτο Δημοτικό Κέντρο Επαγγελματικού Προσανατολισμού μέσω του οποίου ήδη εκατοντάδες μαθητές και μαθήτριες έχουν βρει δωρεάν την επαγγελματική τους κατεύθυνση» καταλήγει ο Σίμος Δανιηλίδης.


Η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Ιωάννα Αλεξιάδου υπογραμμίζει τη σημασία ανάλογων πρωτοβουλιών για τη στήριξη της οικογένειας αφού και ο Επαγγελματικός Προσανατολισμός προσφέρεται δωρεάν για όλους τους μαθητές στα σχολεία του δήμου Νεάπολης-Συκεών μέσω του Δημοτικού Κέντρου Επαγγελματικού Προσανατολισμού και της Career Gate.


Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Διοικητικών ΚΕΠ και Παιδείας Μιχάλης Βουλγαρίδης αναφέρεται στη συνεισφορά της σωστής επιλογής επαγγέλματος σε μία ευτυχισμένη ενήλικη ζωή.


Το πρόγραμμα του webinar


Έναρξη-χαιρετισμοί


-Σίμος Θ. Δανιηλίδης, δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών


-Ιωάννα Αλεξιάδου, αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής


-Μιχάλης Βουλγαρίδης, αντιδήμαρχος Διοικητικών, ΚΕΠ και Παιδείας




Info:


Αύριο το πρωί μέσω της πλατφόρμας zoom

Στις 11 το πρωί


Meeting ID: 257 422 8735


Passcode: 123456