Εργαστήρι του δήμου Νεάπολης-Συκεών για νέους/νέες 13-29 ετών: Ρωτήσαμε, απαντήσατε, προχωράμε!

Πίσω στα Νέα
Αρχική

/

Ενημέρωση

/

ΝΕΑ

/

Εργαστήρι του δήμου Νεάπολης-Συκεών για νέους/νέες 13-29 ετών: Ρωτήσαμε, απαντήσατε, προχωράμε!

23 Ιουνίου 2023

Εργαστήρι του δήμου Νεάπολης-Συκεών για νέους/νέες 13-29 ετών:  Ρωτήσαμε, απαντήσατε, προχωράμε!

Θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιουνίου και αφορά το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+ – Δείτε τους ομιλητές και πώς μπορείτε να συμμετάσχετε

Τα ευρωπαϊκά προγράμματα ήταν η θεματική ενότητα που συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των εκατοντάδων νέων οι οποίοι συμπλήρωσαν το σχετικό ερωτηματολόγιο του δήμου Νεάπολης-Συκεών.


Έτσι η αντιδημαρχία Οικονομικών Υπηρεσιών και Νέας Γενιάς προχωρά άμεσα στη διοργάνωση βιωματικού εργαστηρίου για το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+.

Συγκεκριμένα το εργαστήρι που απευθύνεται σε νέους 13-29 ετών θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα της Τρίτης 27 Ιουνίου στο Κέντρο Ημέρας για την Οικογένεια – ΙΑΣΙΣ (Καραβαγγέλη 9, Συκιές).


Ομιλητές θα είναι ο επιστημονικός διευθυντής του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας και πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου Συκεών, Αργύρης Αλεξιάδης και η ψυχολόγος Msc, Αν. Προϊσταμένη του τμήματος Απασχόλησης, επαγγελματικού προσανατολισμού, εθελοντισμού και προαγωγής της υγείας του δήμου Νεάπολης-Συκεών Νικολέττα Δαλάτση.


«Είμαστε σταθερά στο πλευρό των νέων του δήμου μας, όχι μόνο εξασφαλίζοντας τους τις καλύτερες δυνατές συνθήκες φοίτησης στα σχολεία μας αλλά αναλαμβάνοντας συνεχώς πρωτοβουλίες που θα τους βοηθήσουν να βελτιώσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους ώστε να διεκδικήσουν με μεγαλύτερες αξιώσεις ένα καλύτερο μέλλον» αναφέρει ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης.


Από την πλευρά της η αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών και Νέας Γενιάς Αλεξάνδρα Τερζίδου σημειώνει: «Μετά τη μαζική ανταπόκριση νέων 13-29 ετών του δήμου μας στο κάλεσμα που απευθύναμε για συμμετοχή στη διαμόρφωση της ατζέντας των θεμάτων τα οποία τους απασχολούν, προχωράμε στο επόμενο βήμα. Με βάση τις απαντήσεις τους διοργανώνουμε βιωματικό εργαστήρι για το Erasmus+, προκειμένου οι νέοι μας να αποκτήσουν πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται για να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο τρόπο τις δυνατότητες που τους δίνει το συγκεκριμένο ευρωπαϊκό πρόγραμμα».


Να σημειωθεί ότι για την παρακολούθηση του εργαστηρίου απαιτείται προεγγραφή έως τις 12 το μεσημέρι της 27ης Ιουνίου στο τηλέφωνο 2313329605 ή στο mail: sxolep.ns@n3.syzefxis.gov.gr.