Την Κυριακή στο πάρκο των Ρουμανικών η κορυφαία εκδήλωση του δήμου Νεάπολης-Συκεών για τη Γιορτή της Μητέρας

Πίσω στα Νέα
Αρχική

/

Ενημέρωση

/

ΝΕΑ

/

Την Κυριακή στο πάρκο των Ρουμανικών η κορυφαία εκδήλωση του δήμου Νεάπολης-Συκεών για τη Γιορτή της Μητέρας

12 Μαΐου 2023

Την Κυριακή στο πάρκο των Ρουμανικών  η κορυφαία εκδήλωση του δήμου Νεάπολης-Συκεών  για τη Γιορτή της Μητέρας

Το απόγευμα η διαδραστική εκδήλωση για γονείς και παιδιά στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Συκεών

Με διαδραστικές γιορτές για τα παιδιά στις δημοτικές βιβλιοθήκες και μία μεγάλη ανοιχτή εκδήλωση της Κυριακής στο πάρκο των Ρουμανικών, τιμά ο δήμος Νεάπολης-Συκεών τη Γιορτή της Μητέρας.


Το εορταστικό κλίμα με επίκεντρο το παιδί και τη μητέρα άρχισε από τα μέσα της εβδομάδας από τις βιβλιοθήκες της Νεάπολης και των Πεύκων και συνεχίζεται σήμερα. Στις 5 το απόγευμα η παιδαγωγός Εύη Μουλαντζίκου προσκαλεί τα παιδιά από 4 έως 7 ετών στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Συκεών (Οδ. Φωκά 46) προκειμένου να πάρουν μέρος στα πολύχρωμα παιχνίδια και τις δραστηριότητες (κατασκευές, αφηγήσεις ιστοριών) για να εκφράσουν τον εσωτερικό τους κόσμο μέσα από τα δικά τους μάτια και τις δημιουργίες τους.


Μεθαύριο Κυριακή 14 Μαΐου ο δήμος προσκαλεί μικρούς και μεγάλους στο Πάρκο των Ρουμανικών. Η εκδήλωση που ετοιμάστηκε με πρωτοβουλία του τοπικού συμβουλίου Νεάπολης έχει προγραμματιστεί για τις 11 το πρωί και φιλοδοξεί να εξελιχθεί σε μια μεγάλη υπαίθρια γιορτή. Θα μοιραστούν λουλούδια και, μεταξύ άλλων εκπλήξεων, θα σχηματιστεί μία μεγάλη καρδιά στο κέντρο του πάρκου. Παράλληλα υπό τους ήχους μουσικής που θα επιμεληθεί DJ, τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε διαδραστικά παιχνίδια.


Με αφορμή τη Γιορτή της μητέρας ο δήμαρχος Σίμος Δανιηλίδης υπογραμμίζει τη μεγάλη σημασία που δίνει ο δήμος Νεάπολης-Συκεών στο πρόσωπο της μητέρας και το αποδεικνύει ενδυναμώνοντας τα προγράμματα για την εναρμόνιση επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής.


Η είσοδος στην εκδήλωση που γίνεται με τη συνεργασία της αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος και Πρασίνου, της Κοινωφελούς Επιχείρησης Υπηρεσιών Νεάπολης-Συκεών (ΚΕΥΝΣ) και βέβαια του τοπικού συμβουλίου Νεάπολης είναι ελεύθερη.