Έως την Παρασκευή 26 Μαΐου οι αιτήσεις εγγραφής στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του δήμου

Πίσω στα Νέα
Αρχική

/

Ενημέρωση

/

ΝΕΑ

/

Έως την Παρασκευή 26 Μαΐου οι αιτήσεις εγγραφής στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του δήμου

8 Μαΐου 2023

 Έως την Παρασκευή 26 Μαΐου οι αιτήσεις εγγραφής στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του δήμου

Άρχισε από τη Δευτέρα 8 Μαΐου η υποβολή για εγγραφή στις σύγχρονες, ασφαλείς και άρτια εξοπλισμένες, πρότυπες δομές υψηλών προδιαγραφών για τα παιδιά

Άρχισε τη Δευτέρα 8 Μαΐου και θα διαρκέσει έως και την Παρασκευή 26 Μαΐου η διαδικασία για την υποβολή αιτήσεων για τη φιλοξενία βρεφών και νηπίων στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του δήμου Νεάπολης-Συκεών για το σχολικό έτος 2023-2024. Οι ενδιαφερόμενοι γονείς ή κηδεμόνες μπορούν να αποστέλλουν τις αιτήσεις εγγραφής και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση paidikoins@gmail.com.


Το Έντυπο Αίτησης και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά υπάρχουν στο πεδίο «ΕΓΓΡΑΦΑ» στο κάτω μέρος της ανάρτησης. Για τυχόν διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα: 2313.329540, 539 , 569 , 620 , 616.


Οι 15 συνολικά Δημοτικοί Βρεφονηπιακοί Σταθμοί αποτελούν πρότυπες δομές προσχολικής αγωγής υψηλών παιδαγωγικών και υλικοτεχνικών προδιαγραφών, με καταρτισμένο και έμπειρο στελεχιακό δυναμικό, διευρυμένες και υψηλής ποιότητας παροχές πλήρους σίτισης και εγκεκριμένου διατροφολογίου, τακτικής ιατρικής παρακολούθησης και ιατροκοινωνικής φροντίδας.Διαθέτουν επίσης ενισχυμένα παιδαγωγικά προγράμματα και δράσεις δημιουργικής απασχόλησης, ψυχοσωματικής ανάπτυξης, μουσικοκινητικής και θεατρικής αγωγής, που ταυτόχρονα διευκολύνει στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό τους εργαζόμενους γονείς, χάρη στο διευρυμένο ωράριο και τη διευρυμένη περίοδο λειτουργίας που προσφέρονται. Συγκεκριμένα, λειτουργούν από τις 6:30 π.μ. έως τις 5:30 μ.μ., καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, από την 1 Σεπτεμβρίου έως τις 31 Ιουλίου.«Εδώ και χρόνια, είμαστε περήφανοι για το ολοκληρωμένο και υψηλών παιδαγωγικών και υλικοτεχνικών προδιαγραφών πλέγμα υπηρεσιών προσχολικής αγωγής που είμαστε σε θέση να προσφέρουμε σε κάθε οικογένεια συμπολιτών μας, έχοντας κερδίσει και τιμώντας την εμπιστοσύνη τους» υπογραμμίζει ο δήμαρχος Σίμος Δανιηλίδης καλώντας μαζί με τον πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Υπηρεσιών του δήμου Δημήτρη Απατσίδη και τον πρόεδρο του Δημοτικού Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Αρίστο Γαλανό τους γονείς «να συνεχίσουν να εμπιστεύονται τις σύγχρονες, ασφαλείς και άρτια εξοπλισμένες δημοτικές δομές προσχολικής εκπαίδευσης, αξιοποιώντας επιπλέον και τις προσφερόμενες δυνατότητες προκειμένου τα παιδιά τους να ενταχθούν δωρεάν σε αυτές, μέσω των προγραμμάτων».


Οι γονείς και κηδεμόνες μπορούν να ξεναγηθούν στους χώρους των Δημοτικών Βρεφονηπιακών Σταθμών κάνοντας κλικ ΕΔΩ και επιλέγοντας την παραπομπή δειτε περισσότερα, ανάλογα με αυτόν που θέλουν να επιλέξουν.