Αρχίζουν την ερχόμενη Δευτέρα 8 Μαΐου τα δωρεάν μαθήματα προετοιμασίας της μητρότητας για εγκύους

Πίσω στα Νέα
Αρχική

/

Ενημέρωση

/

ΝΕΑ

/

Αρχίζουν την ερχόμενη Δευτέρα 8 Μαΐου τα δωρεάν μαθήματα προετοιμασίας της μητρότητας για εγκύους

3 Μαΐου 2023

Αρχίζουν την ερχόμενη Δευτέρα 8 Μαΐου τα δωρεάν μαθήματα προετοιμασίας της μητρότητας για εγκύους

Πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια δίνει εξειδικευμένες συμβουλές στο δεύτερο κύκλο μαθημάτων – Για τη συμμετοχή τηρείται σειρά προτεραιότητας

Χρήσιμες συμβουλές και βοήθεια για την ψυχοσωματική προετοιμασία των εγκύων και των μελλοντικών γονέων για τον ερχομό του μωρού τους θα δώσει ο νέος κύκλος δωρεάν μαθημάτων για εγκύους και προετοιμασίας της μητρότητας.


Ο δήμος Νεάπολης-Συκεών σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση Υπηρεσιών και το Κέντρο Πρόληψης “Πυξίδα” πραγματοποιεί από την ερχόμενη Δευτέρα 8 Μαΐου τον δεύτερο κύκλο σε συνεργασία με την διεθνώς πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια βρεφικού μασάζ ΙΑΙΜ και μαία Αναστασία Σταμκοπούλου.


Τα μαθήματα που θα γίνουν στη Δημοτική Βιβλιοθήκη της Νεάπολης, θα εστιάσουν στην προετοιμασία για τον ερχομό του μωρού και στην επικοινωνία μαζί του καθώς και την ανάδειξη και καλλιέργεια των γονεϊκών ενστίκτων. Απευθύνονται σε εγκύους και μελλοντικούς γονείς οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλο το φάσμα της εγκυμοσύνης, του τοκετού, του θηλασμού και την περίοδο της λοχείας.


Τα μαθήματα θα καλύψουν όλες τις φάσεις που διανύει η έγκυος με συνολικά έξι εβδομαδιαίες συναντήσεις διάρκειας 1,5 ώρας, από τις 6 έως τις 7.30 το απόγευμα έως και τη Δευτέρα 12 Ιουνίου και διοργανώνονται με πρωτοβουλία της αντιπροέδρου της ΚΕΥΝΣ Ειρήνης Καγιαμπίνη.


Οι ενδιαφερόμενες και ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή υποβάλλοντας το σχετικό αίτημα στην ηλεκτρονική διεύθυνση dimvivlioneapolis@gmail.com. Επισημαίνεται ότι τηρείται σειρά προτεραιότητας.


Πληροφορίες: Βιβλιοθήκη Νεάπολης (Αμασείας 21) Τηλ: 2310635060


Δευτέρα, Τετάρτη 14.00-20.00


Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 9.00 – 15.00