Νέος δημοτικός σύμβουλος ο Τριαντάφυλλος Κουσαγιαννίδης

Πίσω στα Νέα
Αρχική

/

Ενημέρωση

/

ΝΕΑ

/

Νέος δημοτικός σύμβουλος ο Τριαντάφυλλος Κουσαγιαννίδης

2 Μαρτίου 2023

Νέος δημοτικός σύμβουλος ο Τριαντάφυλλος Κουσαγιαννίδης

Παίρνει τη θέση της Ελένης Αντωνιάδου η οποία υπέβαλλε την παραίτησή της για προσωπικούς λόγους

Νέο μέλος έχει από σήμερα το δημοτικό συμβούλιο Νεάπολης-Συκεών και η δημοτική ομάδα του συνδυασμού «ΝΕΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ Σίμος Δανιηλίδης».


Πρόκειται για τον Τριαντάφυλλο Κουσαγιαννίδη, ο οποίος διετέλεσε και στο παρελθόν δημοτικός σύμβουλος, ενώ είναι πρόεδρος της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής του δήμου.

Ο κ. Κουσαγιαννίδης, ο οποίος έδωσε θρησκευτικό όρκο ενώπιον του δημάρχου Σίμου Δανιηλίδη σε τελετή που έγινε στο δημαρχείο Νεάπολης-Συκεών, πήρε, ως πρώτος αναπληρωματικός δημοτικός σύμβουλος, τη θέση της Ελένης Αντωνιάδου η οποία υπέβαλλε την παραίτησή της για προσωπικούς λόγους.


Η ίδια στην επιστολή παραίτησης εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς τον δήμαρχο για τη συνεργασία που είχαν και ευχήθηκε «καλή συνέχεια με δημιουργικό έργο σε όλες και όλους τους συναδέλφους του Δημοτικού Συμβουλίου».


Από την πλευρά του ο δήμαρχος μετά την υπογραφή του πρωτοκόλλου ορκωμοσίας ευχήθηκε στο νέο δημοτικό σύμβουλο καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, ενώ σε δηλώσεις του ευχαρίστησε την απελθούσα Ελένη Αντωνιάδου για την προσφορά της.