Τέσσερις ταινίες δωρεάν την Παρασκευή 24/2 και την Τρίτη 28/2 για τους δικαιούχους ΤΕΒΑ

Πίσω στα Νέα
Αρχική

/

Ενημέρωση

/

ΝΕΑ

/

Τέσσερις ταινίες δωρεάν την Παρασκευή 24/2 και την Τρίτη 28/2 για τους δικαιούχους ΤΕΒΑ

22 Φεβρουαρίου 2023

Τέσσερις ταινίες δωρεάν την Παρασκευή 24/2   και την Τρίτη 28/2 για τους δικαιούχους ΤΕΒΑ

Δείτε τι μπορείτε να... δείτε αν είστε ωφελούμενοι του προγράμματος

Τέσσερις δωρεάν ταινίες για μικρούς και μεγάλους προβάλλονται τα επόμενα 24ωρα στο Κλειστό Θέατρο Νεάπολης για τους ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ.

Ο δήμος Νεάπολης-Συκεών, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η συμβουλευτική ΣΤΗΡΙΖΕΙΝ, προχωρούν σε δύο διπλές προβολές με στόχο να ψυχαγωγηθούν οι δικαιούχοι των οικογενειών που εντάσσονται στις δράσεις του προγράμματος.


Η προβολή των ταινιών θα γίνει την προσεχή Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου και την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου στο κλειστό Θέατρο Νεάπολης (πρώην δημαρχείο Νεάπολης, Ελευθερίου Βενιζέλου 125). Οι ωφελούμενοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την Παρασκευή στις 6 το απόγευμα την παιδική ταινία «Η Μεγάλη Σάλμα» ενώ στις 7.30 μμ θα προβληθεί η ελληνική ταινία, με αναφορές στα ιστορικά γεγονότα, «Η Ρόζα της Σμύρνης» του Γιώργου Κορδέλλα. Την Τρίτη οι ταινίες που θα προβληθούν είναι η «Γιέτι: Η μεγάλη περιπέτεια στα χιόνια» και «Ο Άνθρωπος του Θεού», τις ίδιες ώρες αντίστοιχα.


Παράλληλα το πρωί της Τετάρτης 1 Μαρτίου, υπενθυμίζεται ότι θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική ημερίδα για τους δικαιούχους ΤΕΒΑ στην πρώην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου του δημαρχείου Συκεών. Από τις 10 το πρωί έως τις 13.00 μμ επιστημονικό προσωπικό και εξειδικευμένα στελέχη θα ενημερώσουν τους συμμετέχοντες για θέματα υγείας, υγιεινής διατροφής και ατομικής υγιεινής, ψυχοκοινωνικής υποστήριξης, ενδυνάμωσης και κοινωνικής ένταξης, για την κοινωνικοποίηση των παιδιών καθώς και δραστηριότητες για την απασχόλησή τους.


Στην ημερίδα θα μιλήσουν παιδαγωγός, διατροφολόγος, ψυχολόγος και κοινωνική λειτουργός. Επίσης, εφόσον κάποιοι από τους δικαιούχους το επιθυμούν, θα υπάρχει κινητή μονάδα van όπου η ενημέρωση θα μπορεί να γίνεται ατομικά, διακριτικά και με εχεμύθεια. Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης θα παρέχεται εκπαιδευτικό ψυχαγωγικό υλικό ενώ για όλους τους συμμετέχοντες έχει προβλεφθεί catering.


Οι ενδιαφερόμενοι και για τις δύο δράσεις (προβολές 24/2 και ημερίδα 1/3) καλούνται να δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή στα τηλέφωνα που αναφέρονται παρακάτω ή να αποστείλουν μήνυμα με τα στοιχεία τους.


Από σταθερό (χωρίς χρέωση) 8001001770

Από κινητό                                  6907650399

Email                                            teva.ypostiriksi@gmail.com 


fb «TEBA Συνοδευτικές Δράσεις ΠΚΜ»

ή επιλέγοντας τον σύνδεσμο ΕΔΩ

ή επιλέγοντας τον σύνδεσμο ΕΔΩ

ή instagram | @teva.draseis

ή να επικοινωνούν με τις κατά τόπους υπηρεσίες που έχουν υποβάλει την αίτηση ΤΕΒΑ.


Για τη συμμετοχή στις παραπάνω εκδηλώσεις απαιτείται ΑΜΚΑ

Φωτογραφίες