Τσικνοπέμπτη: Στην πλατεία Ειρήνης στο Ρολόι το αποψινό ξεφάντωμα

Πίσω στα Νέα
Αρχική

/

Ενημέρωση

/

ΝΕΑ

/

Τσικνοπέμπτη: Στην πλατεία Ειρήνης στο Ρολόι το αποψινό ξεφάντωμα

16 Φεβρουαρίου 2023

Τσικνοπέμπτη: Στην πλατεία Ειρήνης στο Ρολόι το αποψινό ξεφάντωμα

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν από νωρίς το απόγευμα στη Νεάπολη όπου μεταμφιεσμένα μπουλούκια και Κουδουνοφόροι με τη συνοδεία μουσικής θα μας παρασύρουν σε ένα ανεπανάληπτο γλέντι

Το ξεφάντωμα σε ρυθμούς Αποκριάς για μικρούς και μεγάλους ξεκινάει για το δήμο Νεάπολης-Συκεών απόψε με ένα μοναδικό αποκριάτικο γλέντι με παραδοσιακή μουσική, χορό, άφθονο κρασί το απαραίτητο τσίκνισμα και τη συμμετοχή δεκάδων τοπικών συλλόγων, σωματείων και χορευτικών συγκροτημάτων.


Ελάτε να γλεντήσουμε απόψε από τις 7.30 το απόγευμα, στην Πλατεία Ειρήνης (Ρολόι) στη Νεάπολη.

Ήδη, από τις 6 μ.μ. μπουλούκια μεταμφιεσμένων μουσικών και χορευτών με τη συνοδεία χάλκινων οργάνων, την μπάντα κρουστών «άι ΝΤΟΣ» και τους Κουδουνοφόρους του Πολιτιστικού Συλλόγου «Άγιος Γεώργιος» Ανθής Σερρών, θα ξεχυθούν στους δρόμους από το πάρκο Βαλσαμή με προορισμό την πλατεία Ειρήνης (Ρολόι).


Δυναμικό «παρών» αναμένεται να δώσουν και το Χορευτικό Συγκρότημα Παραδοσιακών Χορών δήμου Νεάπολης-Συκεών, το Χορευτικό Συγκρότημα «Αγ. Φωτεινή η Νεαπολίτις», ο Σύλλογος Γυναικών «Εστία», τα Χορευτικά Συγκροτήματα των Κ.Α.Π.Η. Νεάπολης και Συκεών, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Συκεών «Τα Κάστρα», το 4ο Σύστημα Προσκόπων Συκεών, το 6ο Σύστημα Προσκόπων Νεάπολης, το Σωματείο Μονοπάτια και Στόχοι, ο Σύλλογος Ποντίων Νεάπολης, η Ποντιακή Εστία Νεάπολης.


Στο μεταξύ, ο δήμος Νεάπολης- Συκεών έχει ήδη μπει σε ρυθμούς Αποκριάς, με τις προσεγμένες εκδηλώσεις που διοργάνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση του δήμου για τους μικρούς μας φίλους να έχουν ξεκινήσει να σκορπούν χαμόγελα, αισιοδοξία, χαρά και γιορτινή διάθεση.


Το κέφι θα κορυφωθεί την Καθαρά Δευτέρα με ξεχωριστά γλέντια σε όλες τις ενότητες του δήμου.