Σάββας Καλεντερίδης και Δημήτρης Τσαϊλάς αύριο Τετάρτη στο ΛΕΠ του δήμου

Πίσω στα Νέα
Αρχική

/

Ενημέρωση

/

ΝΕΑ

/

Σάββας Καλεντερίδης και Δημήτρης Τσαϊλάς αύριο Τετάρτη στο ΛΕΠ του δήμου

31 Ιανουαρίου 2023

Σάββας Καλεντερίδης και Δημήτρης Τσαϊλάς αύριο Τετάρτη στο ΛΕΠ του δήμου

♦ Δύο διακεκριμένοι προσκεκλημένοι μιλούν από κοινού με θέμα: «Η Γεωπολιτική στον άξονα Θράκη-Αιγαίο-Κύπρος»

Ο άξονας Θράκη-Αιγαίο-Κύπρος υπό το πρίσμα των ελληνοτουρκικών σχέσεων όπως αυτές εξελίσσονται σήμερα μπαίνει στο μικροσκόπιο της αυριανής εκδήλωσης του Λαϊκού Επιμορφωτικό Πανεπιστήμιο (ΛΕΠ) του δήμου Νεάπολης-Συκεών που φέτος είναι αφιερωμένο στη «Γεωπολιτική της Ελλάδας και του Ελληνικού Χώρου».


Ο γεωστρατηγικός αναλυτής και εκδότης Σάββας Καλεντερίδης και ο υποναύαρχος ε.α., επιστημονικός συνεργάτης-ερευνητής στα Institute for National and International Security (INIS) και Strategy International Δημήτρης Τσαϊλάς θα αναπτύξουν το θέμα: «Η Γεωπολιτική στον άξονα Θράκη-Αιγαίο-Κύπρος».

Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για αύριο Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023, στις 6 μ.μ., στο Κλειστό Δημοτικό Θέατρο Συκεών (Ρ. Φεραίου & Μεγάρων), με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

«Πρόκειται για μία πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση στην οποία θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε δύο διακεκριμένους αναλυτές. Οι διαλέξεις τους έρχονται να ενισχύσουν το περιεχόμενο και την αποστολή του Λαϊκού Πανεπιστημίου του δήμου μας, προσφέροντας γνώση και ανοίγοντας νέους δρόμους αναζήτησης της ιστορικής και γεωπολιτικής αλήθειας», αναφέρει σε μήνυμά του ο δήμαρχος Σίμος Δανιηλίδης, απευθύνοντας «ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους συνδημότες και συμπολίτες μας για την παρακολούθηση της εκδήλωσης».

Υπενθυμίζεται ότι το σύνολο του φετινού προγράμματος του ΛΕΠ υπεύθυνη του οποίου είναι η αντιπρόεδρος της ΚΕΥΝΣ Ειρήνη Καγιαμπίνη, επιμελήθηκε ο δημοσιογράφος Παντελής Σαββίδης.


INFO:

Κλειστό Δημοτικό Θέατρο Συκεών (Ρήγα Φεραίου και Μεγάρων)

Ώρα έναρξης: 6 μ.μ.

Είσοδος ελεύθερη για το κοινό

Φωτογραφίες