Αύριο Κυριακή 22/1 τα ΚΑΠΗ μας κόβουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους

Πίσω στα Νέα
Αρχική

/

Ενημέρωση

/

ΝΕΑ

/

Αύριο Κυριακή 22/1 τα ΚΑΠΗ μας κόβουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους

21 Ιανουαρίου 2023

Αύριο Κυριακή 22/1 τα ΚΑΠΗ μας κόβουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους

Το Δημοτικό Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του δήμου Νεάπολης-Συκεών στο οποίο υπάγονται τα ΚΑΠΗ διοργανώνει την ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των μελών τους στο περίπτερο 16 της ΔΕΘ.


Το γλέντι θα ξεκινήσει από τις 12 το μεσημέρι με τον Λεωνίδα Βελή και τον Κώστα Καραγέλη στο τραγούδι τους οποίους θα συνοδεύει 12μελής ορχήστρα. Η πρόσκληση στοιχίζει 12 ευρώ και περιλαμβάνει τη μετακίνηση με πούλμαν που θα ξεκινήσουν από όλα τα ΚΑΠΗ, το φαγητό και το ποτό. Όσοι δεν την έχουν ήδη προμηθευτεί προλαβαίνουν ακόμη και σήμερα Σάββατο και αύριο το πρωί, εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες. Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες στα κατά τόπους ΚΑΠΗ αλλά και στο 6948 003862.


Ο δήμαρχος Νεάπολης- Συκεών Σίμος Δανιηλίδης και ο πρόεδρος του ΔΚΚΠΑ Αρίστος Γαλανός καλούν τα μέλη των ΚΑΠΗ και από τις τέσσερις ενότητες του δήμου (Συκιές, Νεάπολη, Πεύκα και Άγιος Παύλος) να δώσουν το «παρών» στο αυριανό γλέντι «για να συναντηθούμε όλοι μαζί στην αρχή του 2023 να τα πούμε και να ανταλλάξουμε ευχές για μία καλή χρονιά με ειρήνη, υγεία, αλληλεγγύη, κοινωνική δικαιοσύνη και φυσικά να διασκεδάσουμε».