Τουρνουά Αγάπης: Παίζουμε και προσφέρουμε

Πίσω στα Νέα
Αρχική

/

Ενημέρωση

/

ΝΕΑ

/

Τουρνουά Αγάπης: Παίζουμε και προσφέρουμε

2 Δεκεμβρίου 2022

Τουρνουά Αγάπης: Παίζουμε και προσφέρουμε

Η χαρά των Χριστουγέννων πηγάζει από τα γήπεδα

♦ Παιδιά 5-12 ετών παίζουν βόλεϊ ♦ Χωρίς νικητές και ηττημένους, με κερδισμένους τους συνανθρώπους μας ♦ Κυριακή 4 Δεκεμβρίου παίζουμε βόλεϊ, Κυριακή 11 Δεκεμβρίου παίζουμε μπάσκετ

Αυτοί οι αγώνες δεν έχουν, και δεν πρέπει να έχουν, νικητές και ηττημένους. Μεθαύριο, Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022, στις 10 το πρωί, το Κλειστό Γήπεδο του Αγίου Παύλου θα γεμίσει από παιδιά…


Ομάδες βόλεϊ με νεαρούς αθλητές και αθλήτριες, από 5 ως 12 χρόνων, θα πάρουν μέρους στο «Τουρνουά Αγάπης» που διοργανώνει ο δήμος και η Κοινωφελής Επιχείρηση Υπηρεσιών. Το γεγονός πως θα συγκεντρωθούν τρόφιμα μακράς διάρκειας, που μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου θα δοθούν σε ωφελούμενες οικογένειες, αρκεί για να είναι όλοι στις κερκίδες του ΔΑΚ Αγίου Παύλου.


Την διοργάνωση του «Τουρνουά Αγάπης» έχει αναλάβει η Κοινωφελής Επιχείρηση Υπηρεσιών του δήμου (ΚΕΥΝΣ), έχοντας στο ενεργητικό της παρόμοιες επιτυχημένες διοργανώσεις.


Μεθαύριο, Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022, στο ΔΑΚ Αγίου Παύλου, οκτώ ομάδες θα είναι παρούσες: Οι ακαδημίες «Πρωταθλητές Πεύκων», ο ΒΑΟ, ο Ηρακλής, τα ΚΔΑΠ Πεύκων, τα ΚΔΑΠ Συκεών, ο Κεραυνός Αγίου Παύλου, ο Πανελλήνιος και το ΣΑΠΚ Νεάπολης.


Η ίδια ακριβώς εκδήλωση θα γίνει και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022, στο Κλειστό Γήπεδο (ΔΑΚ) Πεύκων, με μοναδική διαφορά πως θα πάρουν μέρος ομάδες μπάσκετ κοριτσιών και αγοριών, 5-12 χρόνων.