Νοέμβριος στις Δημοτικές Βιβλιοθήκες…

Πίσω στα Νέα
Αρχική

/

Ενημέρωση

/

ΝΕΑ

/

Νοέμβριος στις Δημοτικές Βιβλιοθήκες…

7 Νοεμβρίου 2022

Νοέμβριος στις Δημοτικές Βιβλιοθήκες…

Παρουσίαση βιβλίου-αφηγηματική εξιστόρηση του παραμυθιού της «Μπέλας Μπαλού» από τη συγγραφέα του βιβλίου στις τρεις Δημοτικές Βιβλιοθήκες του δήμου Νεάπολης-Συκεών

Σε Πεύκα, Νεάπολη και Συκιές

Ανοιχτή πρόσκληση στους μικρούς φίλους του βιβλίου απευθύνει η Κοινωφελής Επιχείρηση Υπηρεσιών Νεάπολης-Συκεών στις τρεις παρουσιάσεις βιβλίου που θα λάβουν χώρα στις ισάριθμες Δημοτικές Βιβλιοθήκες των Δημοτικών Ενοτήτων Πεύκων, Νεάπολης και Συκεών.


Η συγγραφέας παιδικών βιβλίων Τριανταφυλλιά Τσιακμάκη-Κατσούλη και η ΚΕΥΝΣ καλούν τους γονείς να συνοδεύσουν τα παιδιά τους, ηλικίας 4 έως 7 ετών, στις συναντήσεις αφήγησης που οργανώνονται και θα πραγματοποιηθούν στους χώρους των δημοτικών βιβλιοθηκών.


Η ιστορία που θα αφηγηθεί η συγγραφέας ξεπηδά μέσα από το ομώνυμο βιβλίο της με τίτλο «Μπέλα Μπαλού», σε εικονογράφηση της Νεφέλης Λουκοβίκα, από τις εκδόσεις «Μαλλιάρης». Η Μπέλα είναι μία όμορφη και ζωηρή γατούλα, που ωστόσο ήθελε να κάνει πάντα το δικό της!


Η ιστορία ξεκινά κάπως έτσι: «Θέλω παιχνίδια, θέλω χαρά φασαρία και σαματά. Θέλω τα νύχια μου να ξύνω να γρατσουνώ, να γουργουρίζω...». Η συνέχεια της ιστορίας θα ακουστεί από τα χείλη της συγγραφέως στις προγραμματισμένες συναντήσεις αφήγησης. Τα παιδιά θα έχουν επίσης την ευκαιρία να συζητήσουν μαζί της τυχόν απορίες ή ερωτήματά τους και να χορτάσουν με πολλά παραμυθοπαιχνίδια!


Οι συναντήσεις θα γίνουν:


-Δημοτική Βιβλιοθήκη Πεύκων || Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022 – 6 μ.μ.

-Δημοτική Βιβλιοθήκη Νεάπολης || Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022 – 6 μ.μ.

-Δημοτική Βιβλιοθήκη Συκεών || Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022 – 6 μ.μ.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:


-Δημοτική Βιβλιοθήκη Συκεών (Οδ. Φωκά 46, Συκιές) – Τηλ.: 2310.217376,

-Δημοτική Βιβλιοθήκη Νεάπολης (Αμασείας 21, Νεάπολη) – Τηλ.: 2310.635060

-Δημοτική Βιβλιοθήκη Πεύκων (Μικράς Ασίας 32, Πεύκα) – Τηλ.: 2310.676356