Στο πλευρό της Αυτοδιοίκησης

Πίσω στα Νέα
Αρχική

/

Ενημέρωση

/

ΝΕΑ

/

Στο πλευρό της Αυτοδιοίκησης

24 Οκτωβρίου 2022

Στο πλευρό της Αυτοδιοίκησης

Ο Δημήτρης Κούβελας στο δήμο Νεάπολης-Συκεών

♦ Ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης ενημερώθηκε για τα προβλήματα των πολιτών ♦ Στην ατζέντα η ενεργειακή ακρίβεια, τα ΚΔΑΠ, το «Βοήθεια στο Σπίτι» ♦ Κοινή προσπάθεια για να βρεθούν λύσεις

Εθιμοτυπικού χαρακτήρα, αλλά με ουσία και νόημα, ήταν η συνάντηση του δημάρχου Σίμου Δανιηλίδη με τον Δημήτρη Κούβελα. Ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης ζήτησε και ενημερώθηκε λεπτομερώς για το μέγεθος των προβλημάτων που απασχολούν τους πολίτες, είτε πρόκειται για τους δημότες, είτε για το ευρύτερο σύνολο των πολιτών της Θεσσαλονίκης. Ο δήμαρχος επικεντρώθηκε στα τεράστια προβλήματα που δημιουργεί η ενεργειακή ακρίβεια στην λειτουργία του δήμου.


«Με τον κ. βουλευτή συζητήσαμε πολλά θέματα και τον ενημερώσαμε για πολλά από τα προβλήματα του δήμου που μπορούν να επιλυθούν, αν υπάρχει κυβερνητική βούληση. Γνωριζόμαστε εξάλλου πολλά χρόνια, και γνωρίζω πως αν πρόκειται για κάτι στο οποίο μπορεί να παρέμβει, θα το κάνει. Τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι των ΚΔΑΠ και του προγράμματος ‘Βοήθεια στο Σπίτι’, η ενεργειακή φτώχια που χτυπάει παντού, η πρωτοβάθμια φροντίδα και η μέριμνα υγείας που πρέπει να περάσει στην τοπική αυτοδιοίκηση, ήταν μερικά από όσα συζητήσαμε» είπε ο δήμαρχος Σίμος Δανιηλίδης.


«Είχαμε μια ουσιαστική συνεργασία με τον δήμαρχο για τα ζητήματα πρώτης προτεραιότητας στους τομείς των υποδομών, της κοινωνικής πολιτικής και της ανάγκης αντιμετώπισης του αυξημένου ενεργειακού κόστους και της ακρίβειας, και ότι αυτό συνεπάγεται για τα οικονομικά του δήμου. Εξετάσαμε πιθανές λύσεις, στη βάση των σχετικών προτάσεων του δημάρχου και των συνεργατών του.


Είμαι στο πλευρό της διοίκησης και των πολιτών για την αντιμετώπιση όλων αυτών των προβλημάτων» είπε ο Δημήτρης Κούβελας.


Στη συνάντηση ήταν παρούσα η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κατερίνα Τσουκαλά, ο αντιδήμαρχος Παιδείας Μιχάλης Βουλγαρίδης και ο Τριαντάφυλλος Κουσαγιαννίδης, πρόεδρος της επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου.

Φωτογραφίες