Προβολή κινηματογραφικών ταινιών για τους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ στον δήμο Νεάπολης-Συκεών

Πίσω στα Νέα
Αρχική

/

Ενημέρωση

/

ΝΕΑ

/

Προβολή κινηματογραφικών ταινιών για τους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ στον δήμο Νεάπολης-Συκεών

11 Απριλίου 2022

Προβολή κινηματογραφικών ταινιών για τους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ στον δήμο Νεάπολης-Συκεών

«Αστερίξ–Το μυστικό του Μαγικού Ζωμού» και «Ο Άνθρωπος του Θεού»

Αύριο, Τρίτη 12 Απριλίου 2022, στο Κλειστό Θέατρο Νεάπολης

Στο πλαίσιο των συνοδευτικών δράσεων του ΤΕΒΑ, ο δήμος Νεάπολης-Συκεών, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, θα πραγματοποιήσει προβολή εκπαιδευτικού και οπτικοακουστικού υλικού, αύριο, Τρίτη 12 Απριλίου 2022, στο Κλειστό Θέατρο Νεάπολης (Δημοτικό Κατάστημα Νεάπολης, Ελ. Βενιζέλου 125, Νεάπολη).


Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί η προβολή των εξής ταινιών: 17:00 «Αστερίξ – Το μυστικό του Μαγικού Ζωμού» (2018) και στις 19:00 «Ο Άνθρωπος του Θεού» (2021). Στόχος της συγκεκριμένης δράσης, σύμφωνα με τους διοργανωτές, είναι να ψυχαγωγήσει τους ωφελούμενους του Επισιτιστικού Προγράμματος ΤΕΒΑ προβάλλοντας αγαπημένες ταινίες για όλη την οικογένεια μιας και πολλές φορές η πρόσβασή τους σε ψυχαγωγικές δραστηριότητες είναι περιορισμένες, ιδίως και μετά με την εμφάνιση της παγκόσμιας πανδημίας του κορωνοϊού.


Οι ωφελούμενοι έχουν ήδη ενημερωθεί με μήνυμα στο κινητό τους, για την ημέρα και ώρα της εκδήλωσης, ενώ θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του ιού COVID 19. Οι θεατές θα εισέρχονται στην αίθουσα κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή του πιστοποιητικού νόσησης κατά το τελευταίο τρίμηνο, ενώ παρακαλούνται να έχουν μαζί τους τον αριθμό ΑΜΚΑ. Οι ανήλικοι από τεσσάρων και 17 ετών μπορούν να προσκομίσουν, εναλλακτικά, δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self- test).


Θα μοιραστούν μάσκες, ατομικά νερά, χυμοί και σνακ. Οι ενδιαφερόμενοι ωφελούμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή εγκαίρως τηλεφωνικά ή με μήνυμα στα τηλέφωνα: Από σταθερό (χωρίς χρέωση): 800 100 1770, από κινητό: 6907650399, Email: teva.upostiriksi@gmail.com, Facebook: TEBA Συνοδευτικές Δράσεις ΠΚΜ ή τηλεφωνικά με τις κατά τόπους υπηρεσίες που υποβλήθηκε η αίτηση στο ΤΕΒΑ.