Καινούρια παπούτσια σε 108 παιδιά…

Πίσω στα Νέα
Αρχική

/

Ενημέρωση

/

ΝΕΑ

/

Καινούρια παπούτσια σε 108 παιδιά…

20 Μαΐου 2022

Καινούρια παπούτσια σε 108 παιδιά…

Με δωρεά επώνυμης εταιρίας η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» προσέφερε σήμερα δωρεάν παπούτσια σε προσφυγόπουλα και παιδιά ωφελούμενων του Κοινωνικού του δήμου Νεάπολης-Συκεών

Το Δημαρχείο Νεάπολης-Συκεών γέμισε με παιδικά χαμόγελα

Δωρεάν επώνυμα ζευγάρια παπούτσια σε συνολικά 108 παιδιά, προσφυγόπουλα του προγράμματος React που φιλοξενούνται στον δήμο Νεάπολης-Συκεών αλλά και παιδιά των οικογενειών που εξυπηρετούνται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου, προσέφερε σήμερα το μεσημέρι η Ένωση «Μαζί για το Παιδί», χάρη στην ευγενική προσφορά της γνωστής εταιρίας TOMS, στο πλαίσιο των δράσεων που υλοποιεί για την καταπολέμηση της φτώχειας και τη δημιουργία ίσων ευκαιριών για τα παιδιά και νέους σε ανάγκη.


Η Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημαρχείου Νεάπολης-Συκεών γέμισε με παιδικά χαμόγελα μικρών μας φίλων που έφταναν με τους γονείς τους, σε προγραμματισμένα ραντεβού, για να δοκιμάσουν και να παραλάβουν τα νέα τους παπούτσια.


Όπως σημείωσε η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Ιωάννα Αλεξιάδου «με πληθώρα δράσεων, τα παιδιά αποτελούν πάντα βασική προτεραιότητα της δημοτικής μας Αρχής, ιδιαίτερα, μάλιστα, τα παιδιά κοινωνικά ευάλωτων οικογενειών και είμαστε πάντα υποστηρικτές και συνοδοιπόροι με όλους όσοι υλοποιούν δράσεις για την καταπολέμηση της φτώχειας και των διακρίσεων, δημιουργώντας ίσες ευκαιρίες για όλους». Η κα. Αλεξιάδου εξέφρασε «θερμές ευχαριστίες τόσο προς τους συντελεστές του «Μαζί για το παιδί» που υλοποιούν ένα τόσο σημαντικό έργο, όσο και στη γνωστή εταιρία TOMS για την ιδιαίτερη ευαισθησία και γενναιοδωρία της».


Θερμές ευχαριστίες για την καλή συνεργασία με τα στελέχη των κοινωνικών υπηρεσιών του δήμου εξέφρασε ο κ. Ιωάννης Ματαλιωτάκης, κοινωνικός λειτουργός της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», σημειώνοντας: «Η Ένωση ‘‘Μαζί για το Παιδί’’ βρέθηκε σήμερα και στον δήμο Νεάπολης-Συκεών για να προσφέρει σε παιδιά σε ανάγκη νέα υποδήματα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την συνεργασία με τον δήμο, ο οποίος αγκάλιασε αυτή την πρωτοβουλία μας. Το ‘‘Μαζί για το Παιδί’’ είναι δίπλα σε όσα παιδιά χρειάζονται βοήθεια. Καθημερινά, υλοποιεί δράσεις για την καταπολέμηση της φτώχειας και τη δημιουργία ίσων ευκαιριών για τα παιδιά και τους νέους σε ανάγκη, στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η διανομή καινούργιων παπουτσιών. Στόχος αυτής της ενέργειας είναι να βελτιωθεί μακροπρόθεσμα η καθημερινότητα των παιδιών που χρειάζονται παπούτσια για να παίξουν, να πάνε σχολείο αλλά και να αποφύγουν τα προβλήματα υγείας που δημιουργούνται από χρησιμοποιημένα ή ακατάλληλα παπούτσια».

Φωτογραφίες