Mini Job Day κάθε μήνα στο δήμο Νεάπολης-Συκεών

Πίσω στα Νέα
Αρχική

/

Ενημέρωση

/

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

/

Mini Job Day κάθε μήνα στο δήμο Νεάπολης-Συκεών

10 Σεπτεμβρίου 2024

Mini Job Day κάθε μήνα στο δήμο Νεάπολης-Συκεών

Ο δήμος Νεάπολης- Συκεών συνεχίζει να πρωτοπορεί και στο θέμα της απασχόλησης μέσω του τμήματος Απασχόλησης, Επαγγελματικού Προσανατολισμού, Εθελοντισμού και Προαγωγής της Υγείας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής

Άλλη μία πανελλήνια καινοτομία εγκαινιάζει ο δήμος Νεάπολης-Συκεών και συγκεκριμένα το Τμήμα Απασχόλησης, Επαγγελματικού Προσανατολισμού, Εθελοντισμού και Προαγωγής της Υγείας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής, αναδεικνύοντας τα ισχυρά κοινωνικά του αντανακλαστικά και την πρόθεσή του για συνεχή και ενεργό υποστήριξη όσων αναζητούν εργασία.


Σε συνέχεια του άκρως επιτυχημένου και πολυπληθούς Job Day (17/1/2024) που διοργανώθηκε από δήμο σε πανελλήνια εμβέλεια (600 επισκέπτες σε μία ημέρα), με παρουσία δεκάδων επιχειρήσεων που διεξήγαγαν συνεντεύξεις επιλογής προσωπικού, η συχνότητα γίνεται πλέον μηνιαία, ώστε να προωθηθεί η σύζευξη προσόντων με θέσεις εργασίας όσο πιο πρακτικά και βιωματικά γίνεται.


Για πρώτη φορά, λοιπόν, mini Job Day, εντελώς δωρεάν, μία φορά το μήνα, στη διάρκεια του οποίου υψηλόβαθμα στελέχη καθώς και στελέχη επιλογής πρόσληψης προσωπικού (recruiters) μεγάλων εταιρειών θα βρίσκονται στο δημοτικό κατάστημα Νεάπολης για να παρουσιάσουν πολύτιμες συμβουλές για τη διαδικασία αναζήτησης εργασίας (τα do’s and don’ts στον τρόπο που παρουσιάζουμε τον εαυτό μας κατά τη διάρκεια συνέντευξης επιλογής προσωπικού, τα βιογραφικά που «ξεκλειδώνουν» την πόρτα της επιτυχίας και οτιδήποτε αφορά έναν άνθρωπο που αναζητά εργασία). Παράλληλα, οι συμμετέχουσες και οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να καταθέσουν το βιογραφικό τους σημείωμα στους εκπροσώπους των εταιρειών και να ενημερωθούν για τις ανοιχτές θέσεις εργασίας που διαθέτει η κάθε επιχείρηση.


Η αρχή θα γίνει τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024, από τις 10 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου δήμου Νεάπολης- Συκεών (Ελ. Βενιζέλου 125, 3ος όροφος) με την Έφη Ζιώγα, Υπεύθυνη Εγκατάστασης και Προσωπικού Εργοστασίου της εταιρείας ΕΥ.ΓΕ. ΠΙΣΤΙΟΛΑΣ ΑBEΕ-AGRINO. Μέσα από την εισήγησή της με τίτλο «Συνέντευξη με έναν recruiter» θα προσπαθήσει πρακτικά και βιωματικά να μεταλαμπαδεύσει τα 24 χρόνια πολύτιμης εμπειρίας της σε μία από τις πιο υγιείς επιχειρήσεις ώστε να βοηθήσει όσους και όσες αναζητούν μία θέση αντίστοιχη των δεξιοτήτων και των προσόντων τους.


Ακολουθεί τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου (10 π.μ.- 12 μ.) η Γλυκερία Σταύρου, Junior Recruiter, HR Division – Organizational Development της ALUMIL Group και τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2024 (10 π.μ.- 12 μ.) η κυρία Χριστίνα Σαρίδου, Senior Human Resources Coordinator του Ομίλου ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ.


Παράλληλα, την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου, την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου και την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου τα έμπειρα και εξειδικευμένα επιστημονικά στελέχη- εργασιακοί σύμβουλοι του τμήματος απασχόλησης, επαγγελματικού προσανατολισμού, εθελοντισμού και προαγωγής της υγείας θα μυήσουν όποιον και όποια ενδιαφέρεται στα «μυστικά» της προετοιμασίας φακέλου δικαιολογητικών για υποβολή αίτησης στον ΑΣΕΠ, τη συμπλήρωση μητρώου ΑΣΕΠ και ο,τιδήποτε αφορά τη διαδικασία διορισμού.


Τα εργαστήρια είναι εντελώς δωρεάν για κατοίκους ή/και δημότες του δήμου Νεάπολης- Συκεών.


Για εγγραφή σε ένα ή περισσότερα εργαστήρια, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα απασχόλησης, επαγγελματικού προσανατολισμού, εθελοντισμού και προαγωγής της υγείας καθημερινά από τις 8 π.μ. έως τις 8 μ.μ. στο τηλέφωνο 2313 329525.