Ανέγερση του βρεφονηπιακού σταθμού οδού Παπάφη στη Δ.Ε. Πεύκων, του Δήμου Νεάπολης-Συκεών/ Χρηματοδότηση απο το πρόγραμμα "ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ"

Πίσω στα Έργα
Αρχική

/

Ενημέρωση

/

ΕΡΓΑ

/

Ανέγερση του βρεφονηπιακού σταθμού οδού Παπάφη στη Δ.Ε. Πεύκων, του Δήμου Νεάπολης-Συκεών/ Χρηματοδότηση απο το πρόγραμμα "ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ"

15 Ιουλίου 2022

Ανέγερση του βρεφονηπιακού σταθμού οδού Παπάφη στη Δ.Ε. Πεύκων, του Δήμου Νεάπολης-Συκεών/ Χρηματοδότηση απο το πρόγραμμα

Το έργο αφορά στην ανέγερση κτιρίου βρεφονηπιακού σταθμού επί της οδού Παπάφη στην Δ.Ε. Πεύκων. Θα ανεγερθεί διώροφο κτίριο με υπόγειο (1.584,15 τ.μ.) ενώ περιλαμβάνεται αύλειος χώρος και ημιυπαίθριοι χώροι. Το κτίριο θα είναι προσβάσιμο σε ΑΜΕΑ μέσω ραμπών και ανελκυστήρων ενώ οι ενεργειακές ανάγκες του σταθμού αναμένεται να καλυφθούν με φωτοβολταϊκό σύστημα στην στέγη του.

Συνοπτικά, η κτιριακή υποδομή αναμένεται να κατασκευαστεί ως εξής:


  • Στο υπόγειο (507,41 τ.μ.) θα εγκατασταθούν οι βοηθητικοί χώροι, τα WC ΑΜΕΑ, χώροι υγιεινής και αποδυτηρίων του προσωπικού, αποθηκευτικοί χώροι, υπόγειες δεξαμενές νερού και οι διάφορες ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις.
  • Στο ισόγειο (571,15 τ.μ.) θα δημιουργηθούν οι χώροι ύπνου και απασχόλησης των νηπίων, οι χώροι εισόδου και αναμονής και ο χώρος για τα καροτσάκια. Παράλληλα, θα δημιουργηθεί χώρος γραφείου διοίκησης, χώρος μόνωσης, η κουζίνα, το γραφείο πολλαπλών χρήσεων για το προσωπικό καθώς και εγκαταστάσεις υγιεινής (WC/DS) νηπίων, ΑΜΕΑ και κοινού.
  • Ο πρώτος όροφος (505,59 τ.μ.) θα καλύπτει τις ανάγκες των νηπίων με αίθουσα ύπνου, αίθουσα απασχόλησης, χώρων αλλαγής και παρασκευής γάλακτος. Επιπλέον, θα διαμορφωθούν χώροι προσωπικού, WC ΑΜΕΑ και WC/DS προσωπικού.


Απόφαση ένταξης



Διαγωνισμός