INTERREG IPA - CBC Ελλάδα - FYROM

Πίσω στα Έργα
Αρχική

/

Ενημέρωση

/

ΕΡΓΑ

/

INTERREG IPA - CBC Ελλάδα - FYROM

12 Οκτωβρίου 2022

INTERREG IPA - CBC Ελλάδα - FYROM

Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελλάδα

«Διασυνοριακή πρωτοβουλία για ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας και κοινωνικές υπηρεσίας για την ανάδειξη της ασφαλούς γήρανσης, της πρόληψης και της αυτόνομης διαβίωσης για όλους (Cross4all)»

Το έργο με τίτλο «Διασυνοριακή πρωτοβουλία για ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας και κοινωνικές υπηρεσίας για την ανάδειξη της ασφαλούς γήρανσης, της πρόληψης και της αυτόνομης διαβίωσης για όλους (Cross4all)» στοχεύει στο να αναπτυχθεί η συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών για την εφαρμογή ολοκληρωμένων υπηρεσιών υγείας και κοινωνικών υπηρεσιών, χωρίς σύνορα και χωρίς εμπόδια πρόσβασης, προωθώντας με αυτό τον τρόπο την ασφαλή γήρανση, την πρόληψη και την αυτόνομη διαβίωση για όλους. Ταυτόχρονα αποσκοπεί στην βελτίωση της διαχείρισης και της χρήσης των ιατρικών στοιχείων των πολιτών και των ασθενών υψηλού κινδύνου.



Από την Ελλάδα, συμμετέχει: ο Δήμος ΝεάποληςΣυκεών, το Εργαστήριο Ιατρικής Πληροφορικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και η Ελληνική Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Παράρτημα Βορείου Ελλάδος) και από την πΓΔΜ, η Σχολή Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνίας της Μπίτολα, ο Δήμος Οχρίδας και το Νοσοκομείο St. Stephan Οχρίδας. Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελλάδα.