ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΡΥΠΑΡΗ

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΡΥΠΑΡΗ




Κάθε παιδί είναι ένα μικρό θαύμα με απεριόριστες δυνατότητες αλλά και ειδικές απαιτήσεις. Στον Παιδικό Σταθμό Πεύκων (Γρυπάρη) δημιουργήσαμε ένα ιδανικό περιβάλλον όπου τα παιδιά κατακτούν εύκολα όλα τα δύσκολα αναπτυξιακά στάδια για να ανακαλύψουν τον κόσμο και τον εαυτό τους.

Με τη βοήθεια έμπειρου παιδαγωγικού προσωπικού και σε διαρκή συνεργασία με τους γονείς , δημιουργούμε όχι απλά έναν χώρο φύλαξης των παιδιών, αλλά ένα κέντρο αγωγής βασισμένο στις Αρχές της Διαθεματικής Προσέγγισης και Βιωματικής Μάθησης. Οι δραστηριότητες του σταθμού μας περιλαμβάνουν μουσική προπαιδεία, γυμναστική, μουσικοκινητική αγωγή, εικαστικές δημιουργίες, θεατρικό παιχνίδι, κουκλοθέατρο, προετοιμασία για γραφή και ανάγνωση, θεμελιώδεις γνώσεις μαθηματικών.

Στεγαζόμαστε σε διώροφο κτήριο με τις αυστηρότερες προδιαγραφές για Παιδικό Σταθμό σε ένα ήσυχο καταπράσινο περιβάλλον με δύο αυλές, κουζίνα σε κάθε όροφο, ένα μεγάλο δωμάτιο ξεκούρασης – ύπνου για τα παιδιά του ολοήμερου, τρείς μεγάλες και φωτεινές αίθουσες και χωριστές τουαλέτες για κάθε τμήμα.

Δημιουργήσαμε για τα παιδιά σας έναν όμορφο μικρόκοσμο με πολλά ερεθίσματα και μία αγκαλιά που θα ακολουθήσει τη δική σας!!!!


Ένα σχολείο για μικρά παιδιά με μεγάλα όνειρα!!!!




ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ


ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΟΜΗΣ: ΧΡΥΣΑ ΣΙΣΚΟΥ


ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΟΜΗΣ:

-ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ , ΒΟΗΘΟΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΟΙ

-ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

-ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ


ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΕΥΝΣ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΑΤΣΙΔΗΣ

Φωτογραφίες