ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΜΑΝΟΥ ΛΟΪΖΟΥ

ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΜΑΝΟΥ ΛΟΪΖΟΥ

ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΜΑΝΟΥ ΛΟΪΖΟΥ


 Ο βρεφονηπιακός σταθμός αποτελεί το πρώτο σχολείο του παιδιού, που το βοηθάει να κοινωνικοποιηθεί ,να δημιουργήσει δεσμούς έξω από τον στενό κύκλο της οικογένειας , να μάθει να μοιράζεται και να προσφέρει.

    Στις ευρύχωρες και φωτεινές αίθουσες του σταθμού μας υπάρχει η δυνατότητα να φιλοξενηθούν 2 βρεφικά και 2 παιδικά τμήματα. Μέσα σε ένα πολύχρωμο και πλούσιο σε υλικοτεχνική υποδομή περιβάλλον, τα παιδάκια μας περνούν ευχάριστα και δημιουργικά το χρόνο τους.

    Στους ασφαλείς και φιλόξενους χώρους του σταθμού μας , υποδεχόμαστε και στεγάζουμε τα όνειρα και τις ανάγκες των παιδιών σας. Με απόλυτο σεβασμό στην προσωπικότητα του κάθε παιδιού, στοχεύουμε στη συναισθηματική, νοητική , κοινωνική και σωματική του ανάπτυξη.

    Βασικό μας μέλημα είναι τα παιδιά που φοιτούν σ ‘ εμάς να είναι ξέγνοιαστα και χαρούμενα και να μαθαίνουν μέσα από το παιχνίδι και τη βιωματική δράση.

   Δημιουργώντας ένα περιβάλλον πλούσιο σε ερεθίσματα, τα βοηθάμε να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους, να απελευθερώσουν τη φαντασία τους και να οδηγηθούν στον μαγικό κόσμο της γνώσης.


    Σας περιμένουμε να κάνουμε μαζί το μαγικό αυτό ταξίδι από τη νέα σχολική χρονιά.

                                    « τα παιδιά είναι το μέλλον μας , είναι η ίδια η ζωή»


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ




ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΟΜΗΣ: ΓΟΥΔΕΝΤΣΙΚΗ ΦΩΤΕΙΝΗ


ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΟΜΗΣ:

-ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ, ΒΟΗΘΟΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΟΙ

-ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

-ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ


ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΕΥΝΣ: ΑΠΑΤΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Videos

Ξενάγηση