ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΠΤΑΠΥΡΓΙΟΥ

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΠΤΑΠΥΡΓΙΟΥ

Καλώς ήρθατε,

το μεγαλύτερο δώρο που μπορούμε να κάνουμε σε ένα παιδί είναι να το βοηθήσουμε να αποκτήσει μια θετική εικόνα για τον εαυτό του.

Στόχος των παιδαγωγών του Σταθμού μας είναι τα παιδιά μέσα από μικρές καθημερινές πράξεις να νιώσουν ξεχωριστά και χαρούμενα.


Το παιδί έχει ανάγκη να το αγαπούν και να το αποδέχονται γι’ αυτό που είναι.

Στον Παιδικό μας Σταθμό η αγάπη και η αποδοχή παρέχονται χωρίς όρους και προϋποθέσεις.


-Προσφέρουμε την ευκαιρία στο παιδί να αναπτύξει τις δεξιότητές του και να εμπλακεί στην διαδικασία της μάθησης και της κατανόησης του εαυτού του αλλά και του ευρύτερου κόσμου μέσα στον οποίο ζει.


-Στον Παιδικό μας Σταθμό παρέχουμε ένα ασφαλές περιβάλλον, γι’ αυτή την διαδικασία χρησιμοποιώντας κατάλληλα αισθητηριακά παιχνίδια, ομαδικά συνεργατικά projects και διαδικασίες επίλυσης προβλημάτων και διαχείρισης συγκρούσεων που βοηθούν το παιδί να αναπτύξει τη λογική και την φαντασία του.


-Στον Παιδικό μας Σταθμό πιστεύουμε ότι το φυσικό περιβάλλον έχει θεμελιακό ρόλο στη μάθηση του παιδιού. Η σπουδαιότητα έγκειται στο γεγονός ότι το παιδί μπορεί να δημιουργήσει ένα νόημα για τον εαυτό του και τον κόσμο μέσα από την αλληλεπίδραση που έχει με αυτόν.

Μέσα από τα μεγάλα παράθυρα του Σταθμού μας τα παιδιά έρχονται σε επαφή με το ηλιακό φως, τα φυτά , τα λουλούδια τα δέντρα και με την θέα στον αύλιο χώρο που είναι εξοπλισμένος με σύγχρονες υπέροχες κατασκευές για τις αθλητικές δράσεις των παιδιών και την ψυχαγωγία τους.


-Τα σχέδια τα χρώματα στους τοίχους είναι προσεκτικά επιλεγμένα με γνώμονα το παιδί και την ψυχολογία του. Η κουζίνα είναι ανοιχτή προς παρατήρηση ενώ οι τάξεις και τα δωμάτια ανάπαυσης αντανακλούν, μέσα από τα υλικά τα οποία έχουμε επιλέξει , τη φιλοσοφία μας για την σπουδαία θέση που έχει το περιβάλλον στη ζωή του παιδιού.


Ξεκινώντας μια ακόμη σχολική χρονιά σας περιμένουμε όλους μαζί

να κάνουμε αυτό το υπέροχο ταξίδι στον κόσμο των παιδιών μας μέσα από τα δικά τους μάτια.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ






ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:     ΒΕΡΜΙΟΥ 32 ΜΕ ΕΠΤΑΠΥΡΓΙΟΥ ΣΥΚΙΕΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ:     2310218308 

ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑ: 156

ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΔΟΜΗΣ: ΜΑΝΙΑΔΑΚΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ, ΚΟΥΡΤΣΙΑΦΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΩΝ: ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΟΙ & ΒΟΗΘΟΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΟΙ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΚΚΠ&Α : ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΓΑΛΑΝΟΣ

ΑΝΑΠΛ. ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΤΜΗΜ. ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ & ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ: ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΑΡΕΤΑΚΗ

Φωτογραφίες