ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΙΣΙΝΑ

ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΙΣΙΝΑ

Η παιδική μας ηλικία έχει κάτι το μαγικό!!!!!


Ο κόσμος μας γίνεται καλύτερος όταν αφήνουμε τα παιδιά να ονειρευτούν!!!  Έναν τέτοιο κόσμο γεμάτο μαγεία για μικρούς και μεγάλους θέλουμε να δημιουργούμε καθημερινά για όσους μας εμπιστεύονται και μας επιλέγουν. Στόχος μας να γίνουμε όλοι μια μεγάλη παρέα φτιαγμένη από την αγάπη για το κοινό καλό, τη χαρά του παιχνιδιού και την μαγεία των νέων γνώσεων και εμπειριών.


Το κέντρο μας, όπως μας αρέσει να αποκαλούμε το σταθμό μας, αποτελεί ένα χώρο όπου τα παιδιά συγκεντρώνονται, γίνονται ομάδες, κοινωνικοποιούνται και εκπαιδεύονται σε τομείς που δομούν το χαρακτήρα τους.  Όχι όμως μόνο τα παιδιά, η ομάδα των γονέων είναι ενεργή και συμμετοχική είτε μέσω των σχολών γονέων είτε μέσω κοινών δράσεων με τα παιδιά, που φροντίζουμε κατά καιρούς να διοργανώνουμε.


Η πολύχρονη εμπειρία της παιδαγωγικής μας ομάδας, μέσα από ένα οργανωμένο πρόγραμμα δράσεων εντός και εκτός του ημερήσιου προγράμματος, βοηθάει τα παιδιά να εκπαιδευτούν, να αλληλεπιδράσουν και να αναπτύξουν δεξιότητες, φροντίζοντας παράλληλα τη σωματική και συναισθηματική ασφάλειά τους σε κάθε τους βήμα.


Το κτίριο μας φιλοξενεί στο ισόγειο, τον παιδικό μας σταθμό, με 2 τμήματα για παιδιά από 2,5 χρονών μέχρι την ηλικία της υποχρεωτικής εκπαίδευσης και στον 1ο όροφο, τον βρεφικό μας σταθμό, με 1 τμήμα για βρέφη έως 2,5 ετών. Το κτίριο διαθέτει δύο ασφαλείς αύλειους χώρους για δραστηριότητες στην φύση και ατελείωτο παιχνίδι.


Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα!!!!




ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ




ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΟΜΗΣ: ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ ΖΕΧΙΡΗ


ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΟΜΗΣ:

 -ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ,ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΟΙ, ΒΟΗΘΟΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΟΙ

 -ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

 -ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ


ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΕΥΝΣ : ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΑΤΣΙΔΗΣ

Φωτογραφίες

Videos

Ξενάγηση