Βρεφικός Σταθμός Στρατηγού Σαράφη

Βρεφικός Σταθμός Στρατηγού Σαράφη

Καλώς ήρθατε,

Στον Βρεφικό Σταθμό μας η φροντίδα και η απασχόληση των βρεφών γίνεται σύμφωνα με τις σύγχρονες αρχές της βρεφοκομίας και της Παιδαγωγικής. Το παιδί έχει ανάγκη να το αγαπούν και να το αποδέχονται γι’ αυτό που είναι. 

Στον Βρεφικό μας Σταθμό η αγάπη η αποδοχή παρέχονται χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

-Το περιβάλλον στον Σταθμό μας διαμορφώνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι ασφαλές, φιλικό και σχεδιασμένο για ατομικές και ομαδικές δραστηριότητες. Τα αισθητηριακά παιχνίδια είναι κατάλληλα για παιδιά όλων των ηλικιών και τα παροτρύνουν να ανακαλύψουν τον κόσμο μέσω της εμπειρίας.

-Προσφέρουμε την ευκαιρία στο παιδί σας να αναπτύξει δεξιότητες, να ψυχαγωγηθεί , να αλληλοεπιδράσει με το περιβάλλον και με τα άλλα παιδιά.

-Η γλωσσική ανάπτυξη ενδυναμώνεται μέσα από το παιχνίδι καθώς τα παιδιά προσπαθούν να βρουν τις λέξεις για να περιγράψουν την εμπειρία τους.

Τα σχέδια τα χρώματα στους τοίχους είναι προσεκτικά επιλεγμένα με γνώμονα το παιδί και την ψυχολογία του. Οι τάξεις και τα δωμάτια ανάπαυσης αντανακλούν, την φιλοσοφία μας για την σπουδαιότητα του χώρου που φιλοξενεί τα παιδιά μας.


Ας παίρνουμε όλοι δύναμη από το χαμόγελο και τη χαρά των παιδιών!!!


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ






ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΣΑΡΑΦΗ 2 ΝΕΑΠΟΛΗ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2310629368

ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ: 42 ΠΑΙΔΙΑ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΟΜΗΣ: ΑΝΝΑ ΚΟΥΙΚΟΓΛΟΥ

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΩΝ: ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΟΙ & ΒΟΗΘΟΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΟΙ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΚΚΠ&Α : ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΓΑΛΑΝΟΣ

ΑΝΑΠΛ.ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΤΜΗΜ.ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ & ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ : ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΑΡΕΤΑΚΗ

Φωτογραφίες