Δωρεάν Μαθήματα για εγκύους και προετοιμασία μητρότητας από το δήμο Νεάπολης-Συκεών

Πίσω στην Ατζέντα
Αρχική

/

Ενημέρωση

/

ΑΤΖΕΝΤΑ

/

Δωρεάν Μαθήματα για εγκύους και προετοιμασία μητρότητας από το δήμο Νεάπολης-Συκεών

Πότε: 8/05/2023 - 12/06/2023

Κοινωνική Πολιτική

Πού: Δημοτική Βιβλιοθήκη Νεάπολης

Δωρεάν Μαθήματα για εγκύους και προετοιμασία μητρότητας από το δήμο Νεάπολης-Συκεών

Πώς μπορούν οι έγκυες να προετοιμαστούν καλύτερα για τον ερχομό του μωρού τους; Τι πρέπει να γνωρίζουν; Τι πρέπει να αποφεύγουν;


Μερικές από τις απαντήσεις θα βρουν οι μελλοντικές μαμάδες στον δωρεάν κύκλο μαθημάτων για εγκύους με θέμα «Προετοιμασία της Μητρότητας» που προγραμμάτισε ο δήμος Νεάπολης-Συκεών και θα πραγματοποιήσει σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση Υπηρεσιών (ΚΕΥΝΣ) και το Κέντρο Πρόληψης “Πυξίδα” στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Νεάπολης.


Τα μαθήματα θα καλύψουν όλες τις φάσεις που διανύει η έγκυος. Ξεκινώντας από την περίοδο της εγκυμοσύνης, συνεχίζοντας με την προετοιμασία και τη διαδικασία του τοκετού, τον θηλασμό, κτλ. Επίσης οι γυναίκες που θα συμμετάσχουν θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν οδηγίες και να μάθουν τρόπους για να αντιμετωπίσουν προβλήματα που ενδέχεται να προκύψουν στη διατροφή, την περίοδο της λοχείας και το πρώτο διάστημα της ζωής του μωρού τους.


Υπεύθυνη για τον κύκλο μαθημάτων είναι η Αναστασία Σταμκοπούλου, μαία, διεθνώς πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια βρεφικού μασάζ ΙΑΙΜ. Συνολικά θα γίνουν έξι συναντήσεις διάρκειας 1,5 ώρας με ημερομηνία έναρξης τη Δευτέρα 8 Μαΐου και κάθε βδομάδα έως και τη Δευτέρα 12 Ιουνίου.


Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή με σχετικό αίτημα που θα υποβάλλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση dimvivlioneapolis@gmail.com. Επισημαίνεται ότι συμμετοχή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


Πληροφορίες:


Βιβλιοθήκη Νεάπολης (Αμασείας 21) Τηλ: 2310635060


Δευτέρα, Τετάρτη 14.00-20.00


Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 9.00 – 15.00ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

- Δευτέρα 8 Μαΐου 2023

- Ώρα: 18:00

- Δημοτική Βιβλιοθήκη Νεάπολης

- Είσοδος ελεύθερη για το κοινό